"DA SAM SAMO ZNALA DA TE JAKO ZAGRLIM I NIKADA DA TE NE PUSTIM" Majka poginule devojčice rastužila Srbiju svojom pričom (FOTO)

Autor:

Hronika

15.03.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

elena je opisala kako je njen život preokrenut u trenutku kada je shvatila da se nešto strašno dogodilo.

"DA SAM SAMO ZNALA DA TE JAKO ZAGRLIM I NIKADA DA TE NE PUSTIM" Majka poginule devojčice rastužila Srbiju svojom pričom (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Nađa Tasić

Na današnji dan pre dve godine, Jelena Tasić je izgubila svoju voljenu ćerku Nađu u tragičnoj saobraćajnoj nesreći. Kroz potresne reči, ona je izrazila svoju bol i nedoumicu, postavljajući pitanja koja će zauvek ostati bez odgovora. Sećajući se poslednjih trenutaka sa Nađom, Jelena je opisala kako je njen život preokrenut u trenutku kada je shvatila da se nešto strašno dogodilo, prenosi Blic.

- Mama, mogu li da izađem da igramo odbojku, dolaze Milica i Teodora? Biće tu i Marija i Luka.... 15 sati zvone ti na vratima, ti izlaziš.. Da sam samo znala da te jako zagrlim, da te ne pustim, nikada te ne pustim. 16.30 čujem jauk, viku, dozivanje mene.. Noge klecaju, shvatam da se nešto dogodilo.. Trčim, noge se grče, telo oduzima.. I vidim kako nepomično ležiš u kanalu pokraj puta.. Jaka sam, moram, samo da ti budeš dobro.. Trenutak kada počinje budan košmar, počinje borba da samo budeš bolje, da samo budeš živa. Najbolji doktor izlazi iz kola Hitne pomoći. Pomišljam "sam Bog ga je poslao." "Povreda glave" čujem doktora - napisala je majka nastradale devojčice.

Foto: Privatna arhiva

Nađa Tasić

Majka nije štedela detalje kada je opisivala napore i očaj koji je proživljavala dok je pokušavala da spase svoju ćerku. Uz pomoć hitne pomoći i medicinskog osoblja, Jelena je pružila svu podršku Nađi dok se borila za život.

- Toliko sam verovala, verovala da ćeš biti dobro, da će tvoja snaga i ljubav pobediti.. Moja devojčica, moj borac, ponos, radost.. Drugačije ne bih nikako mogla, jer drugačije nešto nijedan roditelj ne prihvata. I nikad necu prihvati, moja usnula princezo - napisala je ona.

Jelena je istakla koliko je Nađa volela život, naglašavajući snagu i borbu koju je prikazala tokom svih tih teških dana. Kroz ove reči, majka je pokušala da prenese svu toplinu i ljubav koju je Nađa imala prema životu, ističući da je njena volja za životom bila neopisiva.

- Znam koliko si volela život, koliko si se svemu radovala, znam koliko si se borila svih narednih 10 dana kome, koliko je tvoja i naša volja da živiš bila jaka.. Verovala sam, verovala i u čuda. I znam da nije Božja volja da ti neko nanese takve povrede. Ostali smo zarobljeni u tom danu i okovi tuge samo stežu. Nedelja je praštanja. Ja tebe oprostiti ne mogu. Kako? Kajanje za tvoj oduzet život niko ni nakon 24 meseci izrazio nije - zaključuje majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading