"DEVOJKA JE ULETELA SA MODROM USNOM, TEK SMO POSLE SAZNALI DA..." Komšije progovorile o NADRIZUBARKI i njenim tretmanima: Rekli smo "HVALA BOGU" kad je uhapšena!

Autor:

Hronika

08.03.2024

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo žena i devojaka je često posećivalo njen salon, a jedna komšinica je čak primetila devojku sa zavojima po licu koja je izjavila da je Snežana rekla da "ne brine".

"DEVOJKA JE ULETELA SA MODROM USNOM, TEK SMO POSLE SAZNALI DA..." Komšije progovorile o NADRIZUBARKI i njenim tretmanima: Rekli smo "HVALA BOGU" kad je uhapšena!

Foto: Društvene mreže

Snežana S. (48) izazvala je veliku pažnju javnosti svojim nelegalnim tretmanima anti-ejdžinga, a njeno nedavno hapšenje je samo potvrdilo sumnje komšiluka u kome je držala salon u Beogradu na vodi.

Jedna od komšinica otkriva da je Snežana tvrdila da se ne bavi stomatološkim tretmanima, već isključivo anti-ejdžing tretmanima, što je izazvalo sumnju među komšijama. Mnogo žena i devojaka je često posećivalo njen salon, a jedna komšinica je čak primetila devojku sa zavojima po licu koja je izjavila da je Snežana rekla da "ne brine". Ovo je samo jedan od primera koji prikazuje neodgovornost lažne doktorke i posledice koje je ostavila na svojim klijentima.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

 

- Znali smo da postoji ta stomatološka ordinacija. Razlišljali smo dobro je da ima tu u zgradi u blizini, ali kad sam htela drugarici da zakažem Snežana mi se javila i rekla da mora da vidi sa kolegom kako i šta, jer se ona ne bavi time, samo anti-ejdžing tretmanima - kaže jedna komšinica za Kurir i dodaje:

- Već mi tu nije bilo baš najjasnije jer bi valjda taj deo posla trebalo da bude primaran za jednu stomatološku ordinaciju, ali videla sam baš mnogo žena i devojaka koje su tu stalno dolazile i odlazile.

- Čudila sam se kakve izlaze odatle, ali mi je drugarica rekla da je pričala sa jednom devojkom koja je izašla sa zavojima po licu i rekla "sve me boli, ali doktorka je rekla da ne brinem" - kaže jedna komšinica.


Neobičan incident

Jedan od komšija je otkrio neobičan incident koji se dogodio u obližnjem lokalu, a koji je kasnije povezan sa Snežanom. Devojka sa modrim donjim usnama je uletela u lokal i zamolila ih da pozovu taksi, nakon čega im je rekla da nije napadnuta, već da je imala neprijatno iskustvo tokom tretmana kod lažne doktorke. Ovaj incident jasno pokazuje ozbiljnost situacije i posledice koje je Snežana ostavila za sobom.

Snežana S. je uhapšena u utorak, a na predlog Prvog javnog tužilaštva u Beogradu joj je određen pritvor. Ona je priznala da je radila tretmane, ali nije priznala da je diploma kojom se predstavljala lažna. Ovo hapšenje je samo jedan korak ka pravdi za žene koje su pretrpele posledice njenih nelegalnih tretmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading