LAŽNA ZUBARKA IZ PODGORICE RADILA PO ISTOM PRINCIPU KAO I OLGICA MARKANOVIĆ: Sa falš diplomama OJADILE I UNIŠTILE brojne klijente! Evo gde je sada čuvena "BARBI"!

Autor:

Hronika

06.03.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dve su se bavile sličnim poslom, samo u različitim oblicima korektivne estetike.

LAŽNA ZUBARKA IZ PODGORICE RADILA PO ISTOM PRINCIPU KAO I OLGICA MARKANOVIĆ: Sa falš diplomama OJADILE I UNIŠTILE brojne klijente! Evo gde je sada čuvena "BARBI"!

Foto: ATA Images, Društvene mreže

Olgica Markanović

Slučaj hapšenja lažne zubarke iz Podgorice podseća na sličan incident koji je uključivao nadrilekara po nadimku Barbi, Olgicu Markanović. Olgica je takođe pružala medicinske usluge iz oblasti estetike, izazivajući zdravstvene probleme kod 11 oštećenih. Nakon što je podignuta prašina oko njenog rada, Olgica je nastavila sa sličnim aktivnostima u Bosni.
 

Naime, Snežana S. (48), sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila je u svojoj stomatološkoj ordinaciji "BV dental estetic", a nakon što je podneta krivična prijava, sada joj je određeno zadržavanje od 48 sati.

Ona se sumnjiči za nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, pružajući medicinske usluge, kao i to da je falsifikovala diplomu Medicinskog fakulteta u Prištini, koja joj je očigledno omogućila rad u ordinaciji.

Kako se navodi u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva, iz navoda krivične prijave policije, proizilazi da postoje osnovi sumnje da je osumnjičena učinila navedena krivična dela na taj način što se u periodu od 21.11.2021. godine do dana podošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji „BV dental estetic“, GO Savski venac, ul. Bulevar Vudro Vilsona br. 8, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga „antiage“ medicine.

Foto: twitter.com/Silvana71376830

 

 

- Ona je to radila sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27.02.1999. godine, za koju diplomu je naknadnim proverama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena S.S. registrovala u Agenciji za privredne registre kao S.S. PR, Opšta ordinacija dentalne medicine "BV dental estetic", sa registrovanom delatnošću "stomatološka praksa" i bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme - stoji u saopštenju.

Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu osumnjičena je u prisustvu branioca iznela svoju odbranu, pri čemu je osporila da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikat, dok nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge „antiage“ medicine, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičena ometati postupak uticajem na svedoke.

- U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati potencijalne oštećene, kao i druge eventualne svedoka, narediti potrebna veštačenja, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju - navodi se u saopštenju.

Kada je u pitanju Olgica Markanović, ona  se sumnjiči da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih.

Republika

Foto: Instagram/olgicamarkanovic

 

 

I u toku je proces suđenja, a kako navode bosanski mediji, ona je svoj rad nastavila, te i dalje na Instagram platformi reklamira operacije nosa, kao i druge estetske korekcije. 

Foto: printscreen/instagram

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading