MIROLJUB PETROVIĆ OSUĐEN ZA NADRILEKARSTVO! Otišao "pod mač", EVO koja ga kazna čeka!

Autor:

Hronika

07.03.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod njega pronađeni tinkture, ekstrakti, čajevi...

MIROLJUB PETROVIĆ OSUĐEN ZA NADRILEKARSTVO! Otišao "pod mač", EVO koja ga kazna čeka!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

U Leskovcu je pravosnažno okončan postupak protiv Miroljuba Petrovića iz Petrovca koji je oglašen krivim za krivično delo nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo i osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara.

Takođe, njemu su oduzeti i predmeti izvršenja krivičnog dela - tinkture, ekstrakti, čajevi i sokovi, navodi se u saopštenju Višeg suda u Leskovcu.

Kako se navodi, to je odlučio Viši sud u Leskovcu, čijom odlukom je odbijena žalba Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu izjavljena u delu odluke o krivičnoj sankciji i potvrđena je presuda Osnovnog suda u Leskovcu.

Podsećamo, optužni predlog protiv Miroljuba Petrovića, pseudoakademika i jednog od najpoznatijih antivaksera, podiglo je Osnovno tužilaštvo u Leskovcu, a on se tereti da je bez dozvole za lek, spravljao biljne lekove, ekstrate, čajeve i sokove i tako lečio više osoba, među kojima su sada i dvojica pokojnika.

U leskovački Sud 29. jula 2022. godine je stigao optužni predlog, a u saopštenju leskovačkog Tužilaštva, stoji je da on podnet protiv P. M. iz Petrovca.

On se teretiO za krivično dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo.

Široj javnosti Miroljub Petrović postao je poznat po rečenici "Ideš pod mač, bato."

Miroljubovi kvazi recepti za izlečenje od teških bolesti

 

*Bilo bi poželjno da svaki dan tokom deset dana radite pre podne najkasnije do 16 časova popodne klistiranje kafom za čišćenje jetre*Uz to ide i tretman toplom kadom za jačanje imuniteta*Na obolela mesta stavljati obloge od ricinusovog ulja preko noći
*Vežbanje da se pozitivno razmišlja i druženje samo sa pozitivnim ljudima
*Kod lekara preporučejm da ne idete
*Izbacivati lekove protiv bolova
*Pet do deset dana čišćenje creva korišćenjem formule “Creva!”, a preko dana pet puta formula “Creva2”
 *U isto vreme pet do deset dana budite samo na ceđenim sokovima, a nakon toga prelazite na sirovu biljnu hranu
 *Ujutro na prazan stomak sok za čišćenje jetre i žuči, potom sedam dana za bubrege i bešiku pa opet sedam dana sok za jetru, pa sedam dana sok za bubrege. Sok za bubrege primera radi sadrži limun i ljutu alevu papriku...

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading