KUPIO KOVČEG ZA SINA PA GA UPUCAO NA NJIVI! Ubio sina pa sebe - najnoviji detalji jezive tragedije u Vladimircima!

Autor:

Hronika

05.03.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima svedoka, kobnog dana Milutin je pozvao svog sina Igora u njivu pod izgovorom da mu nešto pokaže.

KUPIO KOVČEG ZA SINA PA GA UPUCAO NA NJIVI! Ubio sina pa sebe - najnoviji detalji jezive tragedije u Vladimircima!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže, Shutterstock

Šokantna tragedija potresla je selo Vladimirci kod Šapca kada je Milutin T. (64) pucao u leđa svom sinu Igoru T. (37), a zatim izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu. Tragični događaj desio se u nedelju, 3. marta, u njivi nedaleko od porodične kuće.

Prema informacijama koje je ekskluzivno saznalo Informer, dva dana pre ovog jezivog čina, Milutin je kupio kovčeg za sebe i u njemu ostavio oproštajno pismo. Svedoci tvrde da je njegov drugi sin pronašao kovčeg u jednoj od garaža porodične kuće, dan nakon što je saznao za smrt oca.

- Nije bilo sumnje da je Milutin planirao ovu tragediju. Činjenica da je unapred kupio kovčeg i u njemu ostavio oproštajno pismo ostavlja nas u šoku -  izjavio je jedan od meštana koji je želeo ostati anoniman.

Prema rečima svedoka, kobnog dana Milutin je pozvao svog sina Igora u njivu pod izgovorom da mu nešto pokaže. Nakon što je Igor krenuo ispred njega, Milutin je iznenada pucao u njega, ubivši ga na licu mesta. Zatim je pucao sebi u glavu.

Kovčeg je bio delimično sakriven u jednoj od garaža. Čini se da je Milutin želeo da ga sakrije taman toliko da ga niko ne vidi pre nego za njim bude potrebe. Ono što je dodatno iznenadilo Igorovog brata je oproštajno pismo koje je Milutin u njemu ostavio - rekao je naš sagovornik. 

Igorovo telo pronađeno je na njivi, dok je Milutin prevezen u bolnicu s teškim povredama. Nažalost, preminuo je narednog dana od posledica samoubistva.

Policija je započela istragu o ovom slučaju kako bi utvrdila motive i okolnosti ovog užasnog događaja. Porodica i meštani Vladimira ostali su u šoku i tuzi zbog tragedije koja je pogodila njihovu zajednicu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading