ŠABAČKO SELO - VLADIMIRCI ZA JEDAN DAN ZAVIJENO U CRNO: Troje meštana izgubilo život u roku od 24 sata!

Autor:

Hronika

04.03.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Republika pisala, došla je vest o smrti Igora T. (37) koji je nakon svađe upucan od strane svog oca Milutina T. (64) koji je nakon incidenta pucao sebi u glavu.

ŠABAČKO SELO - VLADIMIRCI ZA JEDAN DAN ZAVIJENO U CRNO: Troje meštana izgubilo život u roku od 24 sata!

Foto: shutterstock

U malom selu Vladimirci, dogodile su se tragične i nezapamćene porodične tragedije koje su duboko potresle lokalno stanovništvo.

Kako je Republika pisala, došla je vest o smrti Igora T. (37) koji je nakon svađe upucan od strane svog oca Milutina T. (64). On je nakon incidenta pucao sebi u glavu, ostavljajući za sobom teške povrede i krajnje tragičan ishod. Ova porodična tragedija je šokirala meštane, ostavljajući ih u neverici i tuzi.

Ranije tog dana, selo je potresla vest o samoubistvu Z.C. (68) koji je odlučio da okonča svoj život vešanjem. Meštani su sa tugom primili ovu vest, pričajući o njegovoj borbi sa teškom bolešću koja ga je naterala na ovaj tragičan čin.


Uz ove teške događaje, selo sinoć je primilo i vest o tragičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo omiljeni nastavnik fizičkog vaspitanja V.J. iz Šapca. Njegova smrt je ostavila dubok trag u zajednici, posebno među učenicima koje je voleo i pripremao za sportska takmičenja.

- U našem selu nema škole i deca pohađaju školu "Žika Popović" u varošici Vladimircima, gde je nastavnik radio do penzionisanja. Pamte ga učenici kojima je predavao i koje je pripremao za brojna sportska takmičenja i tužni su zbog njegove tragične smrti - rekli su u selu.

Ovi tragični događaji su ostavili selo Vladimirci u šoku i tuzi, u neverici da se tako nešto moglo dogoditi u njihovoj zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Neznanje

04.03.2024 16:09

Vladimirci su sedište posebne opštine ,a ne šabačko selo.