SA PLASTIČNIM PIŠTOLJEM UPAO U KAFIĆ! Hteo da ga opljačka! HAOS NA ČUKARIČKOJ PADINI!

Autor:

Hronika

01.03.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je razbojnika zatekla na delu.

SA PLASTIČNIM PIŠTOLJEM UPAO U KAFIĆ! Hteo da ga opljačka! HAOS NA ČUKARIČKOJ PADINI!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Muškarac sa pištoljem upao je večeras oko 21.30 u kafić na Čukaričkoj Padini u Beogradu.

On je pretio radniku plastičnim pištoljem i tražio novac. Ali, srećom, nije uspeo da opljačka lokal, jer je u međuvremenu došla policija i uhapsila ga, piše Informer..

On je u PS Čukarica i kod njega je nađen plastični pištolj.

Očekuje se da Drugo osnovno javno tužilaštvo kvalifikuje počinjeno delo.

Podsećamo, somborska policija je uspešno pre pet dana okončala intenzivnu istragu koja je dovela do rasvetljavanja deset teških krađa na području Sombora, Bačkog Monoštora i Bеzdana.

Osumnjičeni za ove incidente je Ž. Ž. (41) iz okoline Sombora, koji se sumnjiči da je u periodu od avgusta do decembra prošle godine provaljivao u kuće i krao novac, nakit i različite predmete. Materijalna šteta koja je na ovaj način pričinjena vlasnicima procenjuje se na oko 2.120.000 dinara, prema informacijama objavljenim u Dnevniku.

Takođe, pre nekoliko dana konačno je pao čuveni pljačkaš banke i to posle 20 godina skrivanja.. 

Naime, srpski državljanin Radosav Maštrapović uhapšen je krajem prošle godine na hrvatskom aerodromu nakon 20 godina provedenih u bekstvu zbog pljačke banke u Francuskoj i pronevere milionske svote novca u toj zemlji. On se, kako se saznaje, sve ove godine skrivao i živeo u našoj zemlji.

Maštrapović je, kako navode mediji, nakon bekstva i dalje koristio telefonske govornice u Srbiji, a u njegovoj kući je otkrivena kompjuterska oprema koja se koristila za falsifikovanje čekova. Sumnja se da je on bežao u Srbiju i vraćao se, ali je tek 20 godina nakon pljačke uhapšen.

- Radosav je osumnjičen da je bio logističar koji stoji iza pljački banaka 2004. godine, u Pontaku i Paviju, a nakon bekstva je započeo je novi život u Srbiji. Uhapšen je krajem 2023. godine i sada se nalazi u francuskom zatvoru iz kojeg želi da bude pušten - navode francuski mediji.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading