SKANDAL NA SUĐENJU RODITELJIMA KOSTE KECMANOVIĆA! Advokat samo što nije "nasrnuo" na TUŽIOCA - sudija morao HITNO DA REAGUJE! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.03.2024

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da na sledećem ročištu, zakazanom za 1. april, pitanja ocu dečaka ubice postavljaju roditelji dece koju je njegov sin hladnokrvno ubio.

SKANDAL NA SUĐENJU RODITELJIMA KOSTE KECMANOVIĆA! Advokat samo što nije "nasrnuo" na TUŽIOCA - sudija morao HITNO DA REAGUJE! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

Suđenje roditeljima dečaka ubice Koste Kecmanovića, koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu izvršio jeziv masakr ubivši devetoro vršnjaka i jednog čuvara, a ranivši šestoro, nastavljeno je danas uz nezapamćeni skandal.

Prema informacijama Kurira, advokat koji zastupa oca i majku optuženog dečaka, Borivoje Borović, opomenut je zbog nedoličnog ponašanja u sudnici.

Današnje ročište bilo je obeleženo ispitivanjem oca dečaka ubice, koji je odgovarao na preko 200 pitanja Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Međutim, advokat Borović je više puta prekidao tužioca, upadao mu u reč i vređao ga, što je rezultiralo donošenjem rešenja predsednika sudskog veća kojim se advokat opominje zbog nedoličnog ponašanja. Ukoliko se takvo ponašanje nastavi, moguće je i novčano kažnjavanje.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović sa advokatima izlazi iz Suda

Vladimir Kecmanović ne zna ko je počinio masakr u "Ribnikaru"!

Tokom jučerašnjeg iznošenja odbrane, otac dečaka ubice negirao je izvršenje krivičnog dela teškog dela protiv opšte sigurnosti, tvrdeći da je pištolje i municiju u stanu čuvao u skladu sa zakonom. Međutim, nije uspeo da objasni kako je njegovo dete uspelo da iz tih pištolja izvrši masakr, u kojem je život izgubilo 10 osoba, među kojima devetoro dece.

Na današnje pitanje tužilaštva o tome ko je odgovoran za stravični zločin, otac dečaka je ćutao.

- Ćutao je na pitanje ko je odgovoran za smrt 10 osoba i ranjavanje šestoro, a kada mu je pitanje ponovljeno, rekao je "ne znam". Nije čak izgovorio ni ime svog sina, iako se dobro zna da je trinaestogodišnjak počinio jeziv zločin - otkrio je izvor Kurira.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Porodica Kecmanović

Očekuje se da na sledećem ročištu, zakazanom za 1. april, pitanja ocu dečaka ubice postavljaju roditelji dece koju je njegov sin hladnokrvno ubio.

Uprkos dostojanstvenom ponašanju roditelja žrtava, jučerašnje ispitivanje otaca izazvalo je burne reakcije. Otac dečaka ubice, na početku izlaganja, izjavio je da ne želi da odgovara na pitanja zastupnika žrtava.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Oui

01.03.2024 17:19

Sad mi je jasno zašto Kosta nema empatije, pa od koga je dobiti tj. razviti kad su mu roditelji nadobudni i bez srama. Pametnom dosta.

Odgovori 45 5