UHAPŠEN BIZNISMEN: Novi detalji o proširenoj istragi protiv poznatih lica! Oglasilo se javno tužilaštvo za organizovani kriminal!

Autor: M.B.

Hronika

27.02.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proširenje istrage protiv LJubomira Romanova, Laure Radosavljević i Cristijana Jovanovića.

UHAPŠEN BIZNISMEN: Novi detalji o proširenoj istragi protiv poznatih lica! Oglasilo se javno tužilaštvo za organizovani kriminal!

Foto: republika.rs

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je danas naredbu o proširenju istrage protiv LJubomira Romanova, Laure Radosavljević i Cristijana Jovanovića. Osumnjičeni se terete za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, pranje novca i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Saslušanja osumnjičenih

U toku su saslušanja osumnjičenih LJubomira Romanova i Laure Radosavljević koji se trenutno nalaze u pritvoru. Saslušanja predstavljaju ključni deo istrage koja će utvrditi dalji tok postupka.

Odsustvo Cristijana Jovanovića

Osumnjičeni Cristijan Jovanović nije dostupan pravosudnim organima Republike Srbije. Zbog toga će biti stavljen predlog za određivanje pritvora Posebnom odeljenju za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu. Ovo odsustvo dodatno komplikuje situaciju i može uticati na dalji razvoj slučaja.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading