OTKRIVEN NAPADAČ NA EDMONDA MUSTAFU! Sumnja se da je u pitanju član ŠKALJARSKOG KLANA!

Autor:

Hronika

27.02.2024

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila jednu osobu za koju se sumnja da je učestvovala u likvidaciji.

OTKRIVEN NAPADAČ NA EDMONDA MUSTAFU! Sumnja se da je u pitanju član ŠKALJARSKOG KLANA!

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

U Baru je danas došlo do hapšenja jedne osobe zbog sumnje da je umešana u ubistvo Edmonda Mustafe, pripadnika kriminalne grupe. Prema saznanjima "Vijesti", osumnjičeni je pripadnik tamošnjeg ogranka organizovane kriminalne grupe škaljarski klan. Inspektorima je navodno poznat identitet izvršioca, a detalji o hapšenju i daljem razvoju događaja očekuju se uskoro.

Povezanost osumnjičenog sa škaljarskim klanom

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za ubistvo pripadnika kriminalne grupe navodno je povezan sa škaljarskim klanom, što dodatno baca svetlo na pozadinu ovog događaja. Škaljarski klan poznat je po svojim aktivnostima na crnogorskoj kriminalnoj sceni, a njegova povezanost sa ovim slučajem mogla bi imati šire implikacije na lokalnu zajednicu.

Napetost u Baru nakon ubistva

Ubistvo pripadnika kriminalne grupe stvorilo je napetost u Baru, a hapšenje osumnjičenog moglo bi dodatno uticati na dinamiku događaja u ovom primorskom gradu. Lokalno stanovništvo i vlasti prate situaciju s posebnom pažnjom, s obzirom na potencijalne posledice koje ovakvi događaji mogu imati na bezbednost i stabilnost grada.


Navedeni detalji ukazuju na kompleksnost situacije koja se odvija u Baru nakon ubistva pripadnika kriminalne grupe. Policija i istražni organi nastavljaju sa radom na rasvetljavanju ovog slučaja, a javnost očekuje dalje informacije o toku istrage i eventualnim novim razvojima događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading