ŽELELA JE DA ZAGRLI MRTVU ĆERKU DOK JE JOŠ BILA TOPLA! Nakon potresnih reči Milanke Negić o Kostinom zločinu, JECALI SU SVI U SUDNICI! (FOTO)

Autor:

Hronika

23.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitava sudnica, uključujući i sudiju je plakala dok je Milanka opisivala kako je jaukala kad je shvatila da joj je Kosta Kecmanović ubio ćerku.

ŽELELA JE DA ZAGRLI MRTVU ĆERKU DOK JE JOŠ BILA TOPLA! Nakon potresnih reči Milanke Negić o Kostinom zločinu, JECALI SU SVI U SUDNICI! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen/www.tiktok.com/sofiijanegic, Privatna arhiva

Danas se nastavilo suđenje u parničkom postupku protiv Miljane Kecmanović, Vladimira Kecmanovića i njihovoh maloletnog sina ubice, Koste Kecmanovića u Višem sudu u Beogradu, a saslušanje majke ubijene Sofije Negić, Milanke Negić, ostavilo je celu sudnicu u suzama.

- Sofija je bila nestvarno stvorenje, od kada sam je rodila razmišljala sam da li je neko može ovoliko da je voli kao ja. Imala ja blagodeti, plemintost. Iako je dete razvedenih roditelja, ona je vreme provodila i sa jednim i drugim roditeljem. Imale smo uzuzetan odnos. Volela je život, volela je da putuje i bila je jako inteligentna.  Sofiju je bilo lako vapitavati jer je bila takve naravi, ništa nije moralo da joj se kaže dva puta. Ono što sam ja danas to je zahvaljujući Sofiji - započela je svoje izlaganje uplakana majka ubijene devojčice.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Roditelji ubijene dece u suzama u Palati Pravde

Čitava sudnica, uključujući i sudiju je plakala dok je opisivala kako je jaukala da je puste da zagrli mrtvu ćerku dok je još topla iako je bila svesna da zbog nasilne smrti to nije moguće. 

Poslednji zagrljaj sa ubijenom devojčicom!

- Na tom drugom spratu u policiji gde su nam rekli da dodjemo jer ne znamo gde nam je dete su nam rekli: "Na žalost, nemamo dobre vesti". Slobodan je pao na kolena i ispušta krik, a ja vrisak.Šetam i govorim da je to nemoguće. Išli smo opet do Urgentnog da je tražimo jer su možda pogrešili. Tek na identifikaciji sam shvatila da jeste istina - rekla je Milanka uz teški uzdah. Od nervoze stalno zabacuje kosu i trlja lice, a kaže da je Sofijina soba i dalje ista da u njoj svakog dana ima rituale, a da je nervira što se njen miris već slabije oseća. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, privatna arhiva, Printscreen/www.tiktok.com/sofiijanegic

Ubijena devojčica Sofija Negić

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih - Božović, Čikić, Martinović, Aćimović i Vlahović.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading