OTKRIVAMO SRAMNU ODBRANU VLADIMIRA KECMANOVIĆA: Kriv je predsednik streljačkog kluba, on je obučavao Kostu, ne ja!

Autor: Republika/Ž. Š.

Hronika

23.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni detalji sa suđenja Vladimiru Kecmanoviću, sramna odbrana oca monstruma.

OTKRIVAMO SRAMNU ODBRANU VLADIMIRA KECMANOVIĆA: Kriv je predsednik streljačkog kluba, on je obučavao Kostu, ne ja!

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Otac Koste Kecmanovića Vladimir Kecmanović

Advokatica porodice Kecmanović, Marina Ivelja pred sudom u parničnom postupku protiv njenih klijenata je juče izgovorila reči koje će Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića izustiti ukoliko ne bude odlučio da se u krivičnom posrupku brani ćutanjem. 

U svakom slučaju Ivelja je kazala da imaju fotografije i snimke kojima dokazuju da je predsednik Streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting" doneo odluku da se Kosta obučava da puca. 

-  On je 3 puta ukupno bio u streljani - rekla je Ivelja i istakla posle toga da do današnjeg dana nije zakonom zabranjeno decu učiti streljaštvu. Na te okolnosti je predložila da svedoči sekretar Streljačkog saveza Srbije. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića

Sudija je predloge odbila zbog prekluzije, odnosno zbog toga što su izneti posle roka i mimo faze postupka u kojoj su takvi predlozi mogli biti istaknuti i usvojeni

- Ovo je sramota - povikao je Ognjen Božović zastupnik porodica ubijene dece pošto je Ivelja tražila spajanje "velike parnice" sa novom parnicom koju je pokrenula porodica jednog od ranjenih dečaka u Kostinom masakru, kao i prekid parnice prvenstveni zbog ekonomičnosti. 

- Radi se o preskupim postupcima gde su enormni troškovi advokata. Sva imovina Kecmanovića prema obračunu veštaka je procenjena na 598.500 evra, pa ne može da se pokrije ni potraživanja jedne porodice. Dukić koja je prva pokrenula parnicu je... -izgovorila je Ivelja, da bi je sudija prekinula i rekla da nije pozvana da govori o tome. 

Inače, predsednik streljačkog kluba " Partizan praktikal šuting" Ratko Ivanović je optužen u istom predmetu sa Kecmanovićima i instruktorom iz njegove streljane, a tužilaštvo je tražilo za obojicu po tri godine zatvora zbog davanja lažnog iskaza koji je navodno u suprotnosti sa dokazima.

Sve te navode sud će ceniti tokom postupka koji je počeo mimo očiju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Devojka

24.02.2024 15:45

Ovo govori i o bazi, o moralnom kičmenog stupu koji ne malac nasledio od njega. Zašto je takav, jer su se roditelji odrekli Koste i bilo kakve odgovornosti naspram njega kao roditelji. kriva škola, deca, nastavnici, društvo, streljana. Zašto Miljana još uvek uvek radi kao docent?