"NISTE PSIHIČKI ZDRAVE OSOBE"! Otac ubijene Sofije se slomio u sudnici: Stravična je kazna biti majka i otac Koste Kecmanovića!

Autor:

Hronika

22.02.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle svedočenja tokom kojeg je gutao suze da bi ostao jak pred sudom, Slobodan Negić se slomio i zaridavši pao u zagrljaj Sofijinoj neutešnoj majci.

"NISTE PSIHIČKI ZDRAVE OSOBE"! Otac ubijene Sofije se slomio u sudnici: Stravična je kazna biti majka i otac Koste Kecmanovića!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@NOVAStv, Printscreen/www.tiktok.com/sofiijanegic

Otac u Ribnikaru ubijene Sofije Negić pred sudom se danas obratio braniocu Kecmanovića, Marini Ivelji rekavši da prihvata njihovo saučešće, ali im je poslao poruku.

- Da je moja Sofija to isto uradila ja bih otišao i ukrštenih ruku ispred sebe se predao i rekao da sam kriv i da mi rade šta god treba. S druge strane stravična je kazna biti majka i otac takvog deteta - Koste Kecmanovića. Smatram da nisi zdrave osobe ljudi koji se ne smatraju krivima. Voleo bih da javno vidimo Kostino psihijatrijsko veštačenje i njegovih roditelja - istakao je Slobodan Negić.

Posle svedočenja tokom kojeg je gutao suze da bi ostao jak pred sudom, Slobodan se slomio i zaridavši pao u zagrljaj Sofijinoj neutešnoj majci Milanki koja je netremice sa suzama u očima sve vreme slušala šta je govorio u svedočenju. 

Roditelji druge ubijene dece su se medjusobno tešili i osnaživali da na pravi način iskažu svoju bol u parničnom postupku.

Nastavak sudjenja zakazan je za 4. i 5. april nakon što će sutra biti održano saslušanje Milanke Negić i braće i sestara ubijene dece.

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vuk

25.02.2024 19:09

Podrska za Maksica