"I DALJE ĆE ŽIVETI SA ARSENALOM ORUŽJA U KUĆI" Otac Eme Kobiljski o roditeljima Koste Kecmanovića: Ako izađu, neće iščeznuti njihovo umeće da pucaju u decu, njihove potiljke, glave, srca...

Autor:

Hronika

22.02.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je istakao, ako izađu na slobodu neće iščeznuti njihovo umeće da pucaju u decu, njihove potiljke, glave, u srca, bubrege i tela...

"I DALJE ĆE ŽIVETI SA ARSENALOM ORUŽJA U KUĆI" Otac Eme Kobiljski o roditeljima Koste Kecmanovića: Ako izađu, neće iščeznuti njihovo umeće da pucaju u decu, njihove potiljke, glave, srca...

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen/YouTube

Suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, odnosno Miljane, Vladimira i masovnog ubice Koste Kecmanovića koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole, danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu.

Otac Eme Kobiljski istakao je danas tokom njegovog iskaza da ga brine mogućnost da porodica Kecmanović bude na slobodi. 

- Mene zabrinjava mogućnost da porodica Kecmanović bude na slobodi jer sam siguran da se ambijent u kojem žive neće promeniti i dalje će živeti s arsenalom oružja , molotovljevim koktelima i municijom. Ako izađu na slobodu neće iščeznuti njihovo umeće da pucaju u decu, njihove potiljke, glave, u srca, bubrege i tela- rekao je odbojkaški trener. 

Republika

Foto: Facebook, ST/Dragan Kadić

 

Njegova supruga koja je danas ispričala da zna da je Kosta lečen u istoj ustanovi ranije u više navrata zbog kriza svesti, i to u istoj ustanovi u kojoj ga danas veštače, rekla je da krivi roditelje Miljanu i Vladimira što su zanemarili taj problem.

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Takođe, suđenje je počelo u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih - Božović, Čikić, Martinović, Aćimović i Vlahović.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading