DILERI "PALI" SA VEĆOM KOLIČINOM DROGE: MUP ZAPLENIO KILOGRAM I PO OVE SUPSTANCE!

Autor: M.B.

Hronika

22.02.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

DILERI "PALI" SA VEĆOM KOLIČINOM DROGE: MUP ZAPLENIO KILOGRAM I PO OVE SUPSTANCE!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu su uhapsili I. Z. (24) iz Novog Sada i M. G. (39) iz Zrenjanina zbog sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Privedeni sa 1,6 kilograma marihuane u posedu

Prema saopštenju MUP-a, prilikom hapšenja osumnjičenih pronađena je kesica sa 1,6 kilograma marihuane. Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
 

Podsetimo, Beogradska policija je uhapsila M.N. (30) pod sumnjom da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana u kojem je osumnjičeni neprijavljeno boravio, pronađeno je oko 900 grama amfetamina i vaga za precizno merenje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, sproveli su akciju hapšenja osumnjičenog. Očigledno je da je ova akcija rezultat efikasne saradnje između policije i tužilaštva u borbi protiv kriminala.


Detalji hapšenja i pronađene droge

Pretresom stana osumnjičenog, pronađeno je značajna količina amfetamina, što ukazuje na ozbiljnost optužbi protiv M.N. Osim same droge, pronađena je i vaga za precizno merenje, što dodatno ukazuje na planiranu prodaju i distribuciju opojne supstance.

Privedenje i zadržavanje osumnjičenog

M.N. je zadržan do 48 časova, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu. Očekuje se dalja istraga kako bi se utvrdili svi detalji ovog slučaja i eventualna povezanost sa drugim kriminalnim aktivnostima.

Podsetimo, Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili B. I. (49) i D. Đ. (51) iz ovog grada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading