MLADIĆI BRUTALNO PRETUKLI MALOLETNIKE NOŽEM I ŠIPKOM NA VOŽDOVCU: Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv osumnjičenih!

Autor:

Hronika

21.02.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo T. i Uroš P. na saslušanju su se branili ćutanjem odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu, dok će Aleksa R. i Aleksandar N. biti saslušani u redovnom postupku.

MLADIĆI BRUTALNO PRETUKLI MALOLETNIKE NOŽEM I ŠIPKOM NA VOŽDOVCU: Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv osumnjičenih!

Foto: shutterstock

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Mihaila T. (22) i Uroša P. zbog sumnje da su 10. februara 2024. godine u parku između ulica Vojislava Ilića i Vladimira Tomanovića pokušali da liše života dva maloletna lica.

Detalji napada

Prema naredbi o sprovođenju istrage, postoji osnovana sumnja da su Mihailo T, Uroš P, Aleksa R, Aleksandar N. i još jedan maloletnik, protiv kojeg je postupak razdvojen, oko 20:45 časova u parku između ulica Vojislava Ilića i Vladimira Tomanovića napali oštećene. Aleksandar N. je sustigao jednog maloletnika i oborio ga na zemlju, zatim ga je Uroš P. nekoliko puta udario u predelu glave i tela, nakon čega mu je Mihailo T. oštrim sečivom zadao četiri uboda u predelu sakralne i glutealne regije.

Nakon toga osumnjičeni su, kako se sumnja, sustigli i drugog maloletnika kojem je Uroš P. metalnom šipkom zadao nekoliko udaraca u predelu glave i tela, a Mihailo T. oštrim predmetom zadao šest uboda u predelu leđa i gluteusa.

Saslušanje i predlog za pritvor

Mihailo T. i Uroš P. na saslušanju su se branili ćutanjem odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu, dok će Aleksa R. i Aleksandar N. biti saslušani u redovnom postupku. Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Mihailu T. i Urošu P. odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnost.

Reakcije i moguće posledice

Ovaj brutalni napad izazvao je uznemirenje javnosti, a predloženi pritvor za osumnjičene ukazuje na ozbiljnost situacije. Detalji ovog slučaja će sigurno izazvati pažnju javnosti u narednom periodu, dok će istraga pratiti sve relevantne činjenice kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja. Sledi praćenje daljeg razvoja situacije i reakcija nadležnih organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading