PLAMEN PROGUTAO AUTOMOBIL NA VOŽDOVCU: Izgorelo vozilo na parkingu, malo falilo da se požar proširi (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.02.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasci su brzom intervencijom uspeli da lokalizuju vatru koja je gorila sa velikim intenzitetom i pretila da se proširi na obližnje objekte.

PLAMEN PROGUTAO AUTOMOBIL NA VOŽDOVCU: Izgorelo vozilo na parkingu, malo falilo da se požar proširi (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

U današnjim popodnevnim časovima, u Klinskoj ulici na Voždovcu, izbio je požar koji je progutao automobil. Vatrogasci su brzom intervencijom uspeli da lokalizuju vatru koja je gorila sa velikim intenzitetom i pretila da se proširi na obližnje objekte, saznaje Kurir.

Prema svedočenju očevidaca, plamenovi su bili visoki i veliki, a gusti crni dim širio se širom ovog dela Beograda, ostavljajući zastrašujući prizor na nebu iznad grada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Iako su vatrogasci brzo reagovali i uspeli da spreče širenje vatre, uzrok požara još uvek nije poznat. Policija je započela istragu kako bi utvrdila šta je izazvalo ovaj incident.

Ovaj događaj izazvao je zabrinutost među građanima, posebno zbog mogućnosti da se vatra proširi na okolne objekte i ugrozi bezbednost ljudi u blizini.

Na sreću, vatrogasci su uspešno intervenisali i sprečili dalje širenje vatre, a nadležne službe nastavljaju sa istragom kako bi utvrdile uzrok ovog požara. Ovo je još jedan podsetnik na važnost brze reakcije vatrogasaca u situacijama hitnih intervencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading