ŠTA SE KRIJE IZA NAIZGLED GRUBOG HAPŠENJA MLADIĆA U TRSTENIKU! Oglasili se iz policije i sve lepo objasnili!

Autor:

Hronika

13.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je više puta upozoren, on se oglušio o upozorenja policijskih službenika, pa je zbog toga uveden u službeno vozilo, gde mu je utvrđen identitet, a potom je pušten i protiv njega je podignuta prekršajna prijava zbog buke na javnom mestu, naveli su za beogradske medije iz policije.

ŠTA SE KRIJE IZA NAIZGLED GRUBOG HAPŠENJA MLADIĆA U TRSTENIKU! Oglasili se iz policije i sve lepo objasnili!

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama izazvao je veliku pažnju javnosti. Na snimku se vidi kako policajci ubacuju mladića u vozilo, dok je prema tvrdnjama očevidaca mladić prethodno dobacivao policijskim službenicima.

Ovo je izazvalo burne reakcije korisnika društvenih mreža, a autor snimka tvrdi da su policajci postupili grubo i bez prethodnog upozorenja i legitimisanja mladića.


Sve se dešavalo u Trsteniku u noći 11. februara.

Sad se ovim povodom oglasila i policija, koja je navela da se sve izdešavalo dok su vršili redovnu kontrolu ugostiteljskih objekata.

Prema njihovim navodima, policija je te večeri vršila redovnu kontrolu ugostiteljskih lokala, kada su zatekli mladića iz okoline Trstenika koji je vikom narušavao javni red i mir. 

- Policijski službenici u Kruševcu, dana 11. februara u 2.00 časa posle ponoći, prilikom redovne kontrole ugostiteljskih objekata, zatekli su mladića iz okoline Trstenika koji je vikom narušavao javni red i mir. Nakon što je više puta upozoren, on se oglušio o upozorenja policijskih službenika, pa je zbog toga uveden u službeno vozilo, gde mu je utvrđen identitet, a potom je pušten i protiv njega je podignuta prekršajna prijava zbog buke na javnom mestu - naveli su za beogradske medije iz policije.

Ovaj incident je izazvao podeljene reakcije među korisnicima društvenih mreža. Dok jedni podržavaju postupak policije zbog navodnog narušavanja javnog reda i mira od strane mladića, drugi osuđuju postupanje policajaca, tvrdeći da je mladić nepravedno i grubo ubačen u vozilo.

Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading