SAZNAJEMO! ISTRAŽUJE SE TELEFON MAKROA KOJI JE SARAĐIVAO SA PANIĆIMA! Slike otkrivaju skanadlozne detalje iz živote braće!

Autor: M.B.

Hronika

09.02.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen Vuk Stanković zbog organizovanja prostitucije, Republika saznaje da se istražuje njegov telefon.

SAZNAJEMO! ISTRAŽUJE SE TELEFON MAKROA KOJI JE SARAĐIVAO SA PANIĆIMA! Slike otkrivaju skanadlozne detalje iz živote braće!

Foto: instagram.com

Vuk Stanković, bliski prijatelj Uroša Panića, uhapšen je 8. februara pod sumnjom da je organizovao lanac prostitucije u Beogradu. Kako Republika ekskluzivno saznaje, Stankovićev telefon se istražuje i materijal pronađen u njemu biće jedan od glavnih dokaza u ovom slučaju.

Prema navodima, Stanković je redovno objavljivao fotografije i snimke iz beogradskih klubova, prikazujući se kako sedi u separeima okružen polugolim devojkama. Postavlja se pitanje da li su ove devojke radile za njega, s obzirom na optužbe da je podvodio žene kroz lažne oglase za posao u salonima za masaže.

Prema navodima, Stanković je optužen da je posredovao u organizaciji prostitucije, pri čemu su cene seksualnih usluga varirale od 3.500 do 12.000 dinara. Veći deo zarade navodno je završavao kod Stankovića, često prenošen u kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu. Uhapšeni makro koji je poslovao u Beogradu takođe je deo ovog lanca prostitucije.

 

Foto: Instagram.com

Skupocena pića

Kao što vidimo sa društvenih mreža, braća žive veoma raskošno. Strana pića koja se piju kod Panića u separeu su najčešće Grey Goose i Moet kojima cena u klubovima premašuje i do čak dve prosečne plate u Srbiji. Braća Panići za veče potroše abnormalne količine novca. Troše mnogo i na firmiranu garderobu, kao i na skupe automobile. 

Foto: Instagram.com

Skupocena pića

Braća Panić u bekstvu


U policijskoj akciji razbijen je lanac prostitucije, ali braća Panić, takođe osumnjičena za učešće u ovom zločinu, uspela su da pobegnu iz zemlje pre hapšenja. Njihovo učešće u posredovanju podvođenja devojaka koje su se javljale na lažne oglase za posao maserke dodatno komplikuje ovaj slučaj.

Hapšenje Stankovića i bekstvo braće Panić ukazuju na ozbiljan problem organizovane prostitucije u Beogradu. 

Republika portal je već EKSKLUZIVNO pisao o drugim saznanjima vezano za braću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading