GORI ZGRADA U KNEZ MIHAILOVOJ! Dim kulja na sve strane!

Autor:

Hronika

25.01.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar u Knez Mihailovoj.

GORI ZGRADA U KNEZ MIHAILOVOJ! Dim kulja na sve strane!

Foto: ST/Dragan Kadić

U večernjim satima u centru Beograda došlo je do velikog požara.

Naime, u Knez Mihailovoj ulici gori zgrada u kojoj se nalazi poznati butik.

Kako se navodi gusti crni dim kulja na sve strane.

Policija je na licu mesta, uviđaj je u toku, prenosi Kurir.

Podsetimo, juče je došlo do požara u Kineskom tržnom centru u Bloku 70 na Novom Beogradu. Dojava o požaru u Bloku 70 u Kineskom tržnom centru na Novom Beogradu stigla je MUP-u u 6.57 sati, a na teren je izašao veliki broj vatrogasaca spasilaca - spasilaca sa 15 vozila iz vatrogasno spasilačkih jedinica Novi Beograd, Zemun, Košutnjak, Voždovac i Zvezdara.

Povređenih nije bilo, ali nekada "živ" lokal se pretvorio u zgarište u kom se moglo čuti samo kapljanje vode kojom su vatrogasci gasili plamen koji je gutao objekat.

Stravični požar je vlasnicima stotina lokala odneo sve što su imali, a nesreća je utoliko veća jer je mnogima od njih i 2021. na istom mestu vatra odnela sve.
Odmah su na lice mesta pohrlile ekipe vatrogasaca, a ubrzo se u gašenje uključila i helikopterska jedinica MUP Srbije, koja je iz vazduha vodom zasipala žarište. Pristigli su i pripadnici Žandarmerije, kao i specijalistička jedinica MUP koja treba da utvrdi kako je došlo do požara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading