"BAKA SA DECOM BILA U STANU KADA JE PLAMEN BUKNUO": Komšije ispričale detalje neviđene drame koja se jutros odvijala na Banjici! (GALERIJA)

Autor:

Hronika

14.01.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U požaru je povređena žena koja je zadobila opekotine i koja se nagutala dima.

"BAKA SA DECOM BILA U STANU KADA JE PLAMEN BUKNUO": Komšije ispričale detalje neviđene drame koja se jutros odvijala na Banjici! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nakon požara koji je izbio u zgradi u Bulevaru oslobođenja na Banjici u Beogradu vatrogasci su evakuisali jednu porodicu iz stana koji je na šestom spratu.

Kako saznaje naš novinar koji se trenutno nalazi na licu mesta, u stanu na šestom spratu zgrade navodno se nalazila baka sa unucima.

- Ceo sprat je izgoreo, nije ostalo ništa. Koliko znam, u trenutku kada je izbio požar u stanu se nalazila baka sa unucima, a ukupno ih petoro živi u tom stanu. Inače, to su ranije bila dva stana, ali su oni probili zidove i napravili jedan - navodi komšija za Republiku.

Prema nezvaničnim saznanjima, vatrogasci će morati da ruše plafon, a do požara je došlo u delu stana koji je ilegalno dograđen. Sumnja se da je taj deo počeo prvo da gori, a da se potom proširio na ostatak sprata.

- Šta da vam kažem, to gradi kako ko hoće. Sve je cvrčalo od toplote samo sam se pokupila i pobegla napolje - kaže komšinica iz zgrade.

Kako nezvanično saznajemo, svi su dobro, osim žene koja se nagutala dima i koja je zadobila opekotine.

- Dobri su mi prijatelji. Čuli smo se, ja sam komšija iz susedne zgrade, žena mu ima opekotine, baba je dobro, imaju dvoje dece, kažu da je sve krenulo od tea peći ili grejača - rekao je za Republiku prijatelj porodice u čijem je stanu izbio požar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading