IVANA BI DANAS NAPUNILA 28 GODINA: Otac objavio potresnu poruku - "Da te bar mogu zagrliti"

Autor:

Hronika

10.01.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jetmir Gočaj, državljanin Crne Gore iz Gusinja, osumnjičen je za ubistvo Ivane. On je već skoro godinu dana u bekstvu.

IVANA BI DANAS NAPUNILA 28 GODINA: Otac objavio potresnu poruku - "Da te bar mogu zagrliti"

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen/Facebook

Ubijena Ivana Krivokapić

Ivana Krivokapić, koja bi danas proslavila 28. rođendan, ubijena je 24. decembra 2022. godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Njen otac, Slobodan, odao joj je počast dirljivim rečima i pesmom na ovaj tužan dan.

- Da te bar mogu zagrliti... -napisao je Ivanin otac ispod fotografije na kojoj se nalaze njih voje, zagrljeni. Slobodan je dodao i pesmu “Igra bez granica”, koju je izvodio pokojni makedonski pevač Toše Proeski, kao muzičku pratnju za ovu sliku.

Podsećamo, Jetmir Gočaj, državljanin Crne Gore iz Gusinja, osumnjičen je za ubistvo Ivane. On je već skoro godinu dana u bekstvu.

Ivana je kobne večeri u svoj stan pozvala Jetmira, svog prijatelja s kojim je delila ljubav prema planinarenju i kome je verovala. Međutim, iz nepoznatog razloga, Jetmir je, kako se sumnja, ugušio Ivanu i ostavio njeno telo zaključano u stanu.

- Sumnja se da je u pitanju zločin iz strasti i da je Ivana ubijena jer nije uzvratila ljubav mladiću koji je trenutno nedostupan istražnim organima. Tek kada on bude uhavaćen i ispitan motiv ubistva će biti mnogo jasniji - podseća izvor Kurira.

Jetmir je, nakon počinjenog zločina, nekoliko dana objavljivao fotografije na kojima se nalazi sa Ivanom, a u opisima fotografija pisao je  kako mu ona nedostaje.

Telo nesrećne devojke, pronašla su njena braća u stanu koji je iznajmljivala na Zvezdari. Zabrinuti jer se Ivana nije javljala na telefon, obili su vrata stana i pronašli je na krevetu, bledu i sa tragovima podliva.

- Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život - podseća izvor.

Obdukcija je pokazala da je Jetmir, kako se sumnja, udavio Ivanu. Prema rezultatima, on je jednom rukom prekrio njen nos i usta, sprečivši je da diše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading