"ZA SVAKU VAŠU KAP KRVI, DEBELO ĆU IM NAPLATITI"! Milošu je u masakru na Cetinju pobijena cela porodica, na Božić poslao OVU poruku!

Autor:

Hronika

07.01.2024

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masakr na Cetinju dogodio se 12. avgusta 2022. godine.

"ZA SVAKU VAŠU KAP KRVI, DEBELO ĆU IM NAPLATITI"! Milošu je u masakru na Cetinju pobijena cela porodica, na Božić poslao OVU poruku!

Foto: facebook, Tanjug

Tog kobnog dana je Vuk Borilović (34) ubio Natašu, suprugu Miloša Martinovića, i njihove sinove Mašana i Marka, a potom nastavio svoj krvav pir. Ubio je jedanaestoro ljudi, a ranio pet.

Prema najnovijim izveštajima veštačenja, Borilovića je likvidirala crnogorska policija, mada je s početka bilo sumnje da ga je pogodio metak komšije Nenada Nena Kaluđerovića.

On se, nakon što je policija došla, pucao i na policiju i odbijao da se preda.

Miloš Martinović je, inače, u trenutku masakra, bio na putu, a poslao je kuma da pomogne porodici, nakon što se njegova supruga požalila da ih Vuk Borilović maltretira.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Miloš Martinović i grob porodice

- Duše moje nikad vas necu izneveriti! Mislio sam da je kad kažu level 1 lako preći, kod mene je obrnuto! Prešao sam level 1, idemo dalje, ali sad ide sve lakše i brze. Za svaku vašu kap krvi, debelo ću im naplatiti - napisao je Martinović na Fejsbuku i sinovima i supruzi poručio da ih voli.

Emotivan i potresan status prati i pesma Džeja Ramadanovskog "Nedelja".

On je juče, na Badnji dan, postavio i fotografiju vatre uz reči: "Evo sreće moje, naložio vam je tata badnjak".

 

 

Podsećamo vas i da je kuća masovnog ubice Vuka Borilovića u cetinjskom naselju Medovina gde je i počeo krvavi pir, srušena uoči Nove godine 31. decembra u večernjim satrima, po nalogu nadležne inspekcije.

Snimak ruševina upravo je napravio i podelio Miloš Martinović.

Očekuje se da ovih dana nadležni nastavi da uklanjaju ruševine koje strahovito bole porodice  11 ubijenih osoba i petoro ranjenih, ali i brojne Cetinjane pogođene tragedijom, a koji su stremili da se i desi ovo rušenje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading