TEŠKA SAOBRAĆAJKA U LESKOVCU! Motociklista teško povređen, a na zadnjem sedištu automobila nalazila se deca!

Autor:

Hronika

14.12.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motociklista je zadobio teške telesne povrede, te je hitno prevezen na Urgentno odeljenje Leskovačkog bolničkog centra.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U LESKOVCU! Motociklista teško povređen, a na zadnjem sedištu automobila nalazila se deca!

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Hitna i policija

Na raskrsnici ulica Pana Đukića i Ulice Maksima Kovačevića u Leskovcu, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač motocikla i vozač automobila, a prema nezvaničnim informacijama, u automobilu su se nalazila deca predškolskog uzrasta.

Izvor blizak istrazi je otkrio da je motociklista zadobio povrede u ovoj saobraćajnoj nezgodi, te je hitno prevezen na Urgentno odeljenje Leskovačkog bolničkog centra. 

Juče je u Leskovcu došlo do stravične nesreće u kojoj je život izgubila jedna osoba. Naime, žena (49), koja je bila za volanom automobila i sletela sa puta u ataru leskovačkog sela Mrštane, zatečena je na licu mesta bez znakova života.

Za sada nije poznato kako je došlo do ove saobraćajne nesreće, a istraga treba da utvrdi da li se radi o zadesnoj smrti ili je nesrećna žena podlegla povredama zadobijenim kada je izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa kolovoza.

U leskovačkoj policiji su za Novosti potvrdili događaj i dodali da je tužilaštvo naložilo obdukciju tela.

Do nesreće je došlo oko 12.30 časova, u blizini seoskog groblja. Ekipa Hitne pomoći je, brzo posle poziva, bila na licu mesta, ali je mogla samo da konstatuje smrt žene koja je u trenutku nesreće bila sama u svom vozilu.

Prema nezvaničnim informacijama, nastradala žena na telu nije imala vidljive povrede nastale usled sletanja sa kolovoza, pa se pretpostavlja da joj je pozlilo u trenutku dok je upravljala automobilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading