ONA JE ODBILA DA SULEJMANOVIĆU ZABRANI PRILAZ NIZAMI: Disciplinska tužba protiv sudije iz Gradačca - zažmurila na činjenicu da je Nermin krvnički tukao ženu!

Autor:

Hronika

13.12.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Lejla Numanović odbila je zahtev policije u Gradačcu da monstrumu Nerminu Sulejmanoviću zabrani prilaz Nizami Hećimović.

ONA JE ODBILA DA SULEJMANOVIĆU ZABRANI PRILAZ NIZAMI: Disciplinska tužba protiv sudije iz Gradačca - zažmurila na činjenicu da je Nermin krvnički tukao ženu!

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, instagram, facebook - Nizza Hecimovic

Nermin Sulejmanović ubio Nizamu Hećimović

Kancelarija disciplinskog tužioca (Kancelarija) Visokog sudskog i tužilačkog veća Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) Prvostepenoj disciplinskoj komisiji VSTV BiH podneo je disciplinsku tužbu protiv Lejle Numanović, sudije Opštinskog suda u Gradačcu, zbog disciplinskog prekršaja "nemar ili nepažnja u vršenju službenih dužnosti“.

Ova informacija potvrđena je Avazu iz Kancelarije disciplinskog tužioca VSTV.

- Nije zatraženo privremeno udaljenje od dužnosti sudije Numanović, zato što nisu ispunjeni uslovi propisani članovima 76. i 77. Zakona o VSTV-u BiH - rečeno je.

Podsećamo, sudija Lejla Numanović odbila je zahtev policije u Gradačcu da monstrumu Nerminu Sulejmanoviću zabrani prilaz Nizami Hećimović, koju je on nedugo zatim brutalno likvidirao.

Numanović je, i pored izjave nastradale Hećimović te službene zabeleške pripadnika MUP-a TK, odbila zahtev da se nasilniku zabrani prilazak nevenčanoj supruzi – koju je, da stvar bude gora, pretukao jer mu je servirala neukusnu hranu – zbog, kako je navela, nedostatka dokaza.

BONUS  VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading