PUCAO NA SPLAVU PUNOM LJUDI! Osamnaestogodišnjak se posvađao sa obezbeđenjem, pa odlučio da pokaže ''silu''!

Autor:

Hronika

13.12.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen mladić (18) zbog pucnjave na splavu.

PUCAO NA SPLAVU PUNOM LJUDI! Osamnaestogodišnjak se posvađao sa obezbeđenjem, pa odlučio da pokaže ''silu''!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, Shutterstock

Policija u Novom Sadu uhapsila je osamnaestogodišnjeg mladića N. M. iz Bačke Palanke zbog izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljene proizvodnje, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Naime, sumnja se da je on, prošle godine, posle sukoba sa radnicima obezbeđenja na jednom novosadskom splavu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

Na sreću, u pucnjavi niko nije povređen, a policija je, na licu mesta, pronašla nelegalni pištolj koji je, kako se sumnja, korišćen za izvršenje krivičnog dela.

N. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Podsetimo, u noći između ponedeljkai utorka, splav "Boem" kome je tada bilo otvaranje na Dunavu u Smederevu, potonuo je dok je na njemu bilo nekoliko stotina posetilaca.

Nekoliko stotina ljudi završilo je do kolena u vodi kada je splav počeo da tone. U trenutku kada je voda počela da nadire, na splavu je bilo više stotina ljudi, ali, kako saznaje Republika od očevidaca, na sreću niko nije povređen.

- Voda je odjednom počela da ulazi i krenuo je da tone. Panike nije bilo. Svaka čast svima, jer su bili pribrani i polako izašli - rekao je za Republiku Nikola Milunović koji se našao na splavu u trenutku kada je tonuo.

- Svi smo mokri! Ja sam se nekoliko puta vraćao ljudima po stvari, izašao sam svima u susret koliko sam mogao - dodao je i naglasio da niko ovom prilikom nije povređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading