VLADIMIRU KECMANOVIĆU PRODUŽEN PRITVOR!

Autor:

Hronika

08.12.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

VLADIMIRU KECMANOVIĆU PRODUŽEN PRITVOR!

Foto: Shutterstock, Facebook

Kosta i Vladimir Kecmanović

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je dana 08.12.2023. godine rešenje kojim je prema okrivljenom V.K. produžen pritvor, a koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

Pritvor je prema okrivljenom V.K. produžen iz zakonskih razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Okrivljenom V.K. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2 u vezi člana 278 stav 1 Krivičnog zakonika.         

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Podsetimo, Vladimir Kecmanović nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. Optužen je da je maloletnom sinu Kosti stavio na raspolaganje oružje i municiju kojima je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Na teret mu se stavlja i što je dete u tom momentu staro 12 ili 13 godina u streljani učio da puca jer je mladi monstrum pokazao preciznost i umeće ravno vrhunskim pucačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tanja

09.12.2023 15:58

Planirao da nam decu ubije. Roditelji ga vaspitali tako i još učili da puca...puna kuća oružja očigledno dostupnim...