PRIJATELJ ZAPALJENOG MLADIĆA IZ SRPSKE CRNJE OTKRIO U KAKVOM JE STANJU: Lekari mu se i dalje bore za život zbog majke monstruma

Autor:

Hronika

07.12.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni momak je u petak, oko 19 sati, bio u poseti majci, koja je, iz još uvek nepoznatih razloga, pokušala da mu naudi.

PRIJATELJ ZAPALJENOG MLADIĆA IZ SRPSKE CRNJE OTKRIO U KAKVOM JE STANJU: Lekari mu se i dalje bore za život zbog majke monstruma

Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE .

A.T.

Aleksandar T. (26) iz Srpske Crnje, kojeg je majka Smilja M. (44), zvana Jela, u petak polila benzinom i zapalila u kući svog partnera Lj. Š. (58) i dalje je u teškom stanju, a šanse za preživljavanje su, prema trenutnim prognozama, minimalne. 

Acin prijatelj i poslodavac, koji je ranije pričao o majci monstrumu za Alo, napisao je sinoć na svom Fejsbuku da je mladić još uvek životno ugrožen.

Zvao sam šok sobu u Novom Sadu za momka kojeg je majka zapalila. Nikako nije dobro, lekari mu se i dalje bore za život. Juče je imao 38 temperaturu, skoro ceo dan. Doktorka mi je saopštila da tek sada počinju komplikacije. Kako su mi rekli, daće svoj maksimum, ali da se ne nadamo puno, jer je više od 50 odsto kože zapaljeno. Molim se da će moj voljeni drug preživeti - istakao je Anton Jovanović.

 

Nesrećni momak je u petak, oko 19 sati, bio u poseti majci, koja je, iz još uvek nepoznatih razloga, pokušala da mu naudi.

Ona je sa svojim dečkom neposredno pre hapšenja odnela teško povređenog sina u obližnji Dom zdravlja. Njen partner,  Lj. Š., zvani Zec, je, posle njenog privođenja, priznao zločin pred brojnim svedocima.

Jelin poslodavac Anton Jovanović, koordinator za ljudska i manjinska prava, potvrdio je za naš list da je Lj. Š. svalio krivicu na svoju ljubavnicu.

Prolazio sam pored kuće Lj. Š. oko dva sata ujutru. Prethodno sam čuo da je Smilja zapalila Acu. Došao sam tamo sa svojim radnicima da vidim šta se dešava dok je ispred kuće još bila policija. Jela je imala zavoj na ruci, od zadobijenih povreda u požaru. Kada me je videla, prišla mi je i tražila cigaretu. Pitao sam nju i Zeca zašto su to uradili, a on je rekao: „Nisam ja, Jela ga je zapalila“. Meni je pao mrak na oči, počeo sam da vičem na nju, a ona se branila i govorila da se Aca sam zapalio. Mojih sedam, osam radnika je čulo kada je Zec priznao zločin i njoj nema nazad. Ona nije majka, već monstrum - ispričao nam je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading