"ON SE SAM POLIO I ZAPALIO, NISAM JA TO UČINILA": Sramna odbrana majke (44) iz Srpske Crnje!

Autor:

Hronika

02.12.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezavničnim informacijama mladić ima opekotine na 40 posto tela.

"ON SE SAM POLIO I ZAPALIO, NISAM JA TO UČINILA": Sramna odbrana majke (44) iz Srpske Crnje!

Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE .

A.T.

Majka S.M. (44) koja je u petak uveče uhapšena pod sumnjom da je u Sprskoj Crnji posle svađe polila sina A.T. (26) benzinom i zapalila, tvrdi da ona to nije uradila već da se sin sam zapalio.

Policija je u petak uveče nešto pre 20 časova dobila prijavu da se u porodičnoj kući u ulici Kralja Aleksandar dogodila nesreća.

- Kada je patrola stigla na lice mesta zatekli su S. M. (44) i njenog nevenčanog supruga Š.LJ. (58) koji su vikali da se A.T. zapalio. O svemu je odmah obavešna Hitna pomoć koja je mladića sa teškim opekotinama transportovala u zrenjaninsku bolnicu, a onda i na Odeljenje plastične hirurgije u Kliničkom centru Vojvodina u Novom Sadu - kaže sagovornik iz istrage i dodaje:

- Majka teško opečenog mladića tvrdi da je njen sin došao kod nje u posetu i da se polio benzinom i zapalio.

Inače kako smo već pisali majka je odmah uhapšena, ali i pored toga niko u Srpskoj Crnji, ne želi puno da priča o događaju koji ih je uznemirio, jer kako nam je rečeno radi se o problematičnoj familiji, a najviše problema je urapvo pravila S.M. koja je osuđena na godinu dana kućnog zatvora zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda.

Nakon što je osuđena S.M. je napustila porodicu i preselila se kod Š.LJ. sa kojim sada živi i u čijoj se kući i dogodio užasni događaj. Navodno je u petak uveče, sin došao kod nje u kuću u centru Srpske Crnje i onda se nakon svađe, dogodilo to, da ga majka polije i zapali benzinom. S. M. je iste večeri uhapšena i trenutno je u pritvoru. Acin brat M.T. kaže da im je majka alkoholičarka i da je oduvek bila problematična.

- Ostavila nas je i otišla kod Š.LJ. pa smo mislili da će se smiriti, međutim to se nije desilo. Ona je bila u kućnom pritvoru, ali majka nam je, posećivali smo je - vidno uzbuđen ispričao je M.T., uz napomenu da je pre izvesnog vremena A.T. sa još jednim bratom posetio majku, a ona je i tada pokušala da ih zapali, ali tada nije uspela.

Kako se i šta tačno odigralo u petak uveče on ne zna, ali se moli da njegov brat preživi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading