OTAC MLADIĆA KOJEG JE MAJKA ZAPALILA IZBEZUMLJENO PONAVLJA SAMO DVE REČI! Horor prizori u Srpskoj Crnji, meštani i dalje u šoku - a klupko se sve više zapetljava!

Autor: T.V.

Hronika

02.12.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupko oko rešavanja slučaja koji je zatekao meštane u Srpskoj Crnji se sve više zapetljava, zato što, majka S. M. (44) koja je navodno polila benzinom i zapalila sina A.T. (26) tvrdi da se on sam zapalio.

OTAC MLADIĆA KOJEG JE MAJKA ZAPALILA IZBEZUMLJENO PONAVLJA SAMO DVE REČI! Horor prizori u Srpskoj Crnji, meštani i dalje u šoku - a  klupko se sve više zapetljava!

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Srpska Crnja je uzdrmana užasnim incidentom nalik scenama iz horor filmova.

Prema nezvaničnim izvorima, majka S. M. (44) je rekla da je njen sin A. T. (26) sam sebe zapalio, dok se klupko oko rešavanja ovog slučaja sve više zapetljava.

Policija je trenutno angažovana na mestu tragedije, dok Više javno tužilaštvo iz Zrenjanina preuzima istragu. Detalji uviđaja nisu još uvek dostupni javnosti.

- Dobili smo dojavu oko 19.50 časova da se dogodila nesreća u porodičnoj kući u ulici Kralja Aleksandra i kada je patrola izašla na lice mesta zatekli su ispred kuće S.M. i njenog emotivnog partnera sa kojim živi Š.LJ. (58) kako viču da se A.T. zapalio. Odmah je obaveštena Hitna pomoć koja je povređenog prevezla u zrenjaninsku bolnicu gde su mu konstatovane opekotine na oko 40 odsto tela opasne po život te je prebačen na Odeljenje plastične hirurgije u novosadski Klinički centar - priča izvor upoznat sa detaljima istrage koja je još u toku.

Otac povređenog mladića R.T. nije bio u stanju da govori. Samo je ponavljao “nije dobro, nije dobro”. Ispred njegove kuće pojavio se Igor B. iz Srpske Crnje, brat od tetke A.T, prenosi Kurir.

Kako kaže, o slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu po čijem nalogu je pokrenuta istraga i uviđaj je i dalje u toku.

- Trenutno se ne može tvrditi da je majka polila sina i zapalila ga mada postoje indicije da je to zaista uradila. Istraga će pokazati pravu istinu koja će se saznati najverovatnije ukoliko S.M. prizna zločin ili kada oštećeni A.T. bude mogao da priča zato što policija zbog njegovog stanja nije mogla da uzme od njega izjavu - objašnjava izvor za Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading