OVO JE MLADIĆ KOJI SE BORI ZA ŽIVOT NAKON ŠTO GA JE MAJKA ZAPALILA! Niko nema lepo mišljenje o ovoj ženi - meštani otkrili strašne detalje!

Autor: T.V.

Hronika

02.12.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srpskoj Crnji o majci koja je zapalila sina niko nema lepo mišljenje.

OVO JE MLADIĆ KOJI SE BORI ZA ŽIVOT NAKON ŠTO GA JE MAJKA ZAPALILA! Niko nema lepo mišljenje o ovoj ženi - meštani otkrili strašne detalje!

Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE .

A.T.

Sinoć je došlo do ozbiljnog incidenta u Srpskoj Crnji kada je majka nakon svađe polila sina benzinom i zapalila upaljačem.

 

O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu po čijem nalogu je pokrenuta istraga i uviđaj je i dalje u toku.

U Srpskoj Crnji o S.M. niko nema lepo mišljenje. Ima osmoro dece, a trenutno je na izdržavanju kazne kućnog zatvora zbog krivičnog dela nanošenje teških povreda:

- S.M. je alkoholičarka i nasilna kad popije. Iako je u braku sa R.T. često je dolazila kod Lj.Š. U trošnoj kući on je sam živeo. Do pre petnaestak godina, Lj. Š. Je živeo u Americi, ali je odatle deportovan u Srbiju. Dobar je varilac, ali nije zaposlen. Žalosno što se zapustio i odao alkoholu. Ne možemo da verujemo da se u našem selu ovako nešto dogodilo. A.T. je najstariji sin S.M. Samo da preživi - ispričali su meštani Srpske Crnje za Kurir.

Podsetimo, Hitna pomoć odmah je intervenisala i prevezla mladića u Urgentni centar Zrenjaninske bolnice, gde su mu lekari konstatovali opekotine koje predstavljaju ozbiljnu pretnju po život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading