OVO JE MAJKA KOJA JE SINA POLILA BENZINOM I ZAPALILA: Pokušala da učini isto pre par meseci!

Autor:

Hronika

03.12.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan T. mlađi brat povređenog Ace T. još ne može da dođe k sebi zbog tragedije koja je zadesila njegovu porodicu i na pitanje zašto je Aca T. i dalje odlazio kod S. M. kratko je rekao: "Majka je to. Bez obzira šta radila, ona je naša mama!"

OVO JE MAJKA KOJA JE SINA POLILA BENZINOM I ZAPALILA: Pokušala da učini isto pre par meseci!

Foto: Društvene mreže

S. M. (44) iz Srpske Crnje je uhapšena po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva iz Kikinde zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici. Ona je, , optužena da je benzinom polila i zapalila svog sina Acu T. (26), koji joj je došao u posetu. Informacije sugerišu da se mladić trenutno bori za život, dok lekari nastoje da mu pruže neophodnu medicinsku pomoć.

-  Pacijent A. T. koji je primljen u Urgentni centar UKCV zbog opsežnih opekotinskih povreda u trenutku ovog izveštavanja je teškog opšteg stanja. Po prijemu u UKCV i inicijalnom primarnom hirurškom tretmanu opekotinskih povreda pacijent je smešten na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UC UKC gde se dalje sprovodi intenzivan konzervativni tretman i monitoring - rekao je za "Blic" PR KCV Siniša Knežević.

Majka iz pakla već pokušala da zapali dva sina

S. M. je navodno zapalila svog sina Acu T. koji joj je došao u posetu u kuću gde živi sa svojim ljubavnikom Š.LJ. (58) i gde već izdržava kaznu kućnog zatvora bez elektronskog nadzora zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Kako "Blic" nezvanično saznaje i pre oko dva meseca pokušala da zapali Acu T. i njegovog mlađeg brata S. T. (14) koji su joj došli u posetu.

- Ona je kao i njen ljubavnik notorni alkoholičar i oduvek je bila problematična i sklona nasilju. Ostavila je supruga sa osmoro dece i preselila se kod Š.LJ. gde je bila u kućnom zatvoru ali se šetkala okolo bez problema. Pre otprilike dva meseca pokušala je da zapali dvojicu sinova, Acu koji je sada povređen i njegovog mlađeg brata S. T. Oni su na sreću uspeli tada da pobegnu i prijavili su slučaj policiji što je i dovelo do toga da trenutno postoji osnovana sumnja da je sada uspela u svojoj nameri i zapalila sina - rekao je za "Blic" izvor upoznat sa tokom istrage koja je i dalje u toku.

Porodica i dalje u šoku, nada se da će Aca preživeti

Milan T. mlađi brat povređenog Ace T. još ne može da dođe k sebi zbog tragedije koja je zadesila njegovu porodicu i na pitanje zašto je Aca T. i dalje odlazio kod S. M. kratko je rekao: "Majka je to. Bez obzira šta radila, ona je naša mama!"

- Ostavila je nas osmoro dece sa tatom i započela vezu sa Š. LJ. (58). Naravno da nam je žao zbog toga i nadali smo se da će se smiriti ali se ispostavilo da je Š. LJ. takođe alkoholičar i da je samo nastavila da pravi probleme. Eto sada služi kaznu zbog nanošenja teških telesnih povreda. Da je dobila kaznu zatvora ništa se od ovoga ne bi desilo - priča Milan.

Kaže da su on, sestra i povređeni brat išli u nadnicu da bi se prehranili i obezbedili kakav - takav život sebi i svojoj mlađoj braći i sestrama i da svi koji poznaju Acu T. o njemu imaju samo reči hvale.

Neutešni otac: "Koja majka može da uradi to svom detetu?"

Rade T. otac povređenog Ace T. skrhan bolom i u šoku kaže da ne može da veruje i da mu nije jasno kako je S. M. mogla da povredi svoje dete.

- On mi je najstariji sin. Velika mi je rana i teško mi je da ovo pričam. Zadobio je opekotine na preko 50 odsto tela. Verovatno će izgubiti vid i kosa mu je skroz izgorela - rekao je neutešni čovek.

Priznaje da je svestan toga da je njegov sin nekada umeo da provocira svoju majku ali, kako tvrdi, ne postoji razlog zbog koga bi ona mogla da uradi tako strašnu stvar.

- Koja majka može da uradi to svom detetu? Ostavila me sa osmoro dece i otišla kod drugog čoveka. Sin je bio ljut zbog toga i razumem ga. Umeo je da je uvredi, ali nema te stvari koju je mogao da joj kaže, a da ga ona zbog toga zapali - smatra neutešni otac.

Komšija navodno gledao Acu kako gori

Rade T. ispričao je medijima da se u kući gde se dogodio jeziv zločin nalazio prijatelj S.M. i Š.LJ. koji je samo nemo gledao tragediju.

- Koliko sam čuo, jedan komšija je bio u kući kad su ga zapalili. Kažu da je pio pivo i samo gledao šta se događa. Kako mu nije pomogao? Zašto ga je pustio da gori? – zapitao se Rade kroz suze uz napomenu da mora biti jak zbog ostale dece ali da mu je jako teško zbog prvenca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading