PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ŽENE I TAŠTE VELJKA BELIVUKA! Miljkovićeva supruga takođe upletena u kriminalne radnje klana!

Autor:

Hronika

05.12.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđene optužnice protiv Veljka Belivuka i Marka MIljkovića, ali i njihovih žena.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ŽENE I TAŠTE VELJKA BELIVUKA! Miljkovićeva supruga takođe upletena u kriminalne radnje klana!

Foto: Ilustracija: republika.rs, Tanjug/R.Prelic, E/stock, starsport

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Viši sud u Beogradu doneo je rešenje kojim je potvrđena optužnica Javnog tužilaštva za organizovani kriminal protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, zbog krivičnog dela pranje novca.

- Predmetnom optužnicom okrivljenom Veljku B. na teret je stavljeno izvršenje produženog krivičnog dela pranje novca u saizvršilaštvu i okrivljenom Marku Miljkoviću na teret je stavljeno izvršenje produženog krivičnog dela pranje novca - navodi se u saopštenju Višeg Suda u Beogradu.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Veljko Belivuk

Na ovoj optužnici našle su se i njihove supruge, kao i tašta Veljka Belivuka.

- Okrivljenoj Bojani Belivuk na teret je stavljeno izvršenje produženog krivičnog dela pranje novca u saizvršilaštvu i okrivljenoj Tanji Miljković na teret je stavljeno izvršenje produženog krivičnog dela pranje novca u saizvršilaštvu - navodi se u saopštenju i dodaje:

- Okrivljenoj Snežani Đ. (prim. aut. tašta Veljka Belivuka, Bojanina majka) takođe je na teret je stavljeno izvršenje krivičnog dela pranje novca u saizvršilaštvu.

Republika

Foto: E Stock

Marko Miljković

Takođe, članova porodice Belivuka i Miljkovića na optužnici su i imena Filipa Ivanovskog, ali i njegove nevenčane supruge.

- Okrivljenom Filipu Ivanovskom na teret je stavljeno izvršenje produženog krivičnog dela pranje novca u saizvršilaštvu, a okrivljenoj Mariji M. na teret je stavljeno izvršenje produženog krivičnog dela pranje novca u saizvršilaštvu - navodi se u saopštenju.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading