STRAH NA ULICAMA MAKEDONIJE! Još jedan pokušaj otmice dece i to u ŠKOLSKOM DVORIŠTU - deca se više nigde ne osećaju sigurno!

Autor: T.V.

Hronika

05.12.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i MUP povodom pokušaja otmice.

STRAH NA ULICAMA MAKEDONIJE! Još jedan pokušaj otmice dece i to u ŠKOLSKOM DVORIŠTU - deca se više nigde ne osećaju sigurno!

Foto: BORIS ROESSLER / AFP / Profimedia

Danas je u školskom dvorištu OO „Strašo Pinđur“, Karbinci, Štipsko, došlo do pokušaja otmice dvoje dece.

Prema prvim informacijama, otmičari su došli vozilom "golf" skopskih registarskih oznaka i pokušali da na silu ubace dvoje dece u vozilo. Zaustavili su ih druga deca i osoblje. Događaj je u telefonskom razgovoru za Star TV potvrdila direktorka škole Natalija Kostova.

Ona je kratko rekla da je jedno od dece na meti otmičara Makedonac, a drugo Turčin. On je istakao da je policija trenutno u školi i da se radi na rasvetljavanju slučaja.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Štipa nije odgovaralo na telefonske pozive, kako bi saznali detalje o događaju, a MUP je u kratkom roku saopštio informaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading