SKOVAN PLAN ZA VANJINOG UBICU? Ova osoba jedva čeka da se nađe oči u oči sa Palevskim - traže monstruma da mu presude!

Autor: T.V.

Hronika

05.12.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodatno šokira kada su na Andonovom Fejsbuk profilu pronađene fotografije sa Ljupčetom Paleskim-Palčom, glavnim osumnjičenim za ubistvo Vanje.

SKOVAN PLAN ZA VANJINOG UBICU? Ova osoba jedva čeka da se nađe oči u oči sa Palevskim - traže monstruma da mu presude!

Foto: Facebook

Nakon stravičnih ubistava Vanje Gorčevske (14) i Panča Žežovskog (74), trojica osumnjičenih nalaze se u istražnom zatvoru u Šutki, gde će biti zadržani prvih 48 sati.

Međutim, pre nego što su privedeni, jedan robijaš, Goran Andonov - Ćoseto, uputio im je preteće poruke.

- Čak i ako vas samo dovedu, dobićete najbolju presudu - poručio je Andonov, prema izvorima.

Dodatno šokira kada su na Andonovom Fejsbuk profilu pronađene fotografije sa Ljupčetom Palevskim-Palčom, glavnim osumnjičenim za ubistvo Vanje.

Poznato je da u zatvoru vladaju zakoni kojih se osuđenici strogo pridržavaju. Naime, zatvorenici sami postavljaju ulična pravila, a sitni kriminalci nalaze se na poslednjem mestu tog lanca koji pomno slušaju sva naređenja. 

S obzirom na takve okolnosti koje vladaju u zatvorima, osuđenici se takođe međi sobom dele i prema stepenu počinjenog zločina, pa tako i ne čudi što je Palevski u centru priče, gde mu jedan od robijaša upućuje javno pretnje, navodeći šta ga čeka kada mu policija stane na put.

Pomenuti osumnjičeni se trenutno nalazi u bekstvu, a informacije ukazuju da je prvo putovao u Beograd, a zatim u Bugarsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Maja

05.12.2023 15:39

I treba da im se presudi bez suda. Prvo tome sto joj je na zalost bio otac, pa onda i ostalima. Ne vidim razlog da dete koje je tek nastalo na svet, treba da bude pod zemljom ni krivo ni duzno a da zlikovce,ubice, izdrzava drugi u zatvoru. Ma ni minuta netreba da zive.

Kadrija

05.12.2023 20:16

@Maja - Ni sekunde ne treba da hodaju ulicom.Gde se nadju, zna se sta treba s njima da se radi.