"TRI BAKE SU LEŽALE NA PODU AUTOBUSA, JEDNOJ JE CELO LICE BILO KRVAVO..."! Devojka prepričala kakva se drama odvijala u autobusu GSP-a u Sremčici! VOZAČ NAGLO ZAKOČIO, ŠESTORO POVREĐENO!

Autor:

Hronika

02.12.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se na društvenim mrežama spekuliše da je ženska osoba pretrčavala put ispred autobusa, što je dovelo do naglog kočenja, ove informacije još uvek nisu potvrđene.

"TRI BAKE SU LEŽALE NA PODU AUTOBUSA, JEDNOJ JE CELO LICE BILO KRVAVO..."! Devojka prepričala kakva se drama odvijala u autobusu GSP-a u Sremčici! VOZAČ NAGLO ZAKOČIO, ŠESTORO POVREĐENO!

Foto: ST/Nebojša Mandić/Petar Divac

Danas u 10.10 časova, na putu kroz Sremčicu, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređeno šest putnika autobusa javnog prevoza.

Vozač GSP-a je, kako se saznaje, naglo zakočio, što je dovelo do povreda putnika

Republika

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Post devojke, saobraćajna nesreća, GSP Beograd, Sremčica

 

Iako se na društvenim mrežama spekuliše da je ženska osoba pretrčavala put ispred autobusa, što je dovelo do naglog kočenja, ove informacije još uvek nisu potvrđene. 

Devojka koja se zatekla u autobusu u trenutku nesreće kaže da je "bilo užasno".

- Tri bake su ležale na podu autobusa, jedna je udarila u sedište napred, celo lice joj je bilo krvavo. Ona je u mom komšiluku, znam da je jadna sama, da nema nikoga. Dosta nas je pomoglo ljudima do Doma zdravlja. Saznala sam malopre da ta baka ima 11 kopči, čekaju se rezultati, još je u Urgentnom - napisala je ova devojka na Instagram stranici  moj_beo_grad_ i dodala:

- Drugoj baki su polomljena rebra. Ono je bilo više nego užasno.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ocevidac

03.12.2023 13:36

Jedna baba je izasla iz Aroma prodavnice i uopste nije gledala ide li nesto. U trenutku kada je bus krenuo ona nije bila na pesackom. Bukvalno je pojurila pod autobus. Covek je jako zakocio i mi smo mislili da je udario. Ta baba nije stalacda vidi sta je uradila, vec je otisla. Bas je bilo strasno. Ne znam, delovalo je da je udario koliko je bilo blizu. On je samo posao sa stanice ni 50 m. Mnogo mi je zao sve putnike, a i vozaca koji nije kriv.