VODILI BORBU ZA POTOMSTVO, A U SMRT OTIŠLI U ZAGRLJAJU: Strašna sudbina bračnog para iz Niša - njegovom ocu pozlilo kada ih je ugledao mrtve u krevetu

Autor: T.V.

Hronika

02.12.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnici su bili poznati Tiktokeri koji su se borili za potomstvo i nedavno su se odlučili na vantelesnu oplodnju.

VODILI BORBU ZA POTOMSTVO, A U SMRT OTIŠLI U ZAGRLJAJU: Strašna sudbina bračnog para iz Niša - njegovom ocu pozlilo kada ih je ugledao mrtve u krevetu

Foto: facebook

asd

Domaćinstvo u niškom naselju suočava se s dubokom tugom nakon iznenadne smrti popularnog Tiktoker para, Igora (41) i Branke Nešić (38), koji su pronađeni mrtvi u svom domu.

Igorov otac ih je pronašao u njihovom krevetu nakon povratka kući.

Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da su supružnici preminuli u snu zbog trovanja plinom. Kuća u kojoj su živeli bila je u izgradnji, a materijali su i dalje prisutni u hodnicima.

Ova tragedija dogodila se 27. novembra, kada je Igorov otac, nakon obavljenog posla u gradu, pronašao tela u njihovoj sobi. Branka i Igor Nešić su, prema rečima Igorovog brata Saše, spavali jedno pored drugog u svojoj sobi i, kako se pretpostavlja, ugušili tokom noći.

Supružnici su bili poznati Tiktokeri koji su se borili za potomstvo i nedavno su se odlučili na vantelesnu oplodnju.

- Bio sam na poslu kada se to dogodilo. Oni su se odlučili da svoju sobu greju na šporet na kome su i kuvali, a on je na plin. Boca je do vrha bila napunjena par dana pre tragedije. I sada, sistem je tako izgleda napravljen, da boca kada je puna emituje toplotu kroz rernu koja je tom prilikom otvorena. I to greje odlično, ali kada se količina plina u boci smanji, onda krene da pušta plin u rerni. I samim tim gas izlazi napolje. Oni su spavali i tako se dogodila tragedija. Taj šporet na plin je skoro kupljen - objašnjava Saša i dodaje da je možda nesreća mogla da se izbegne da se neko od njih dvoje probudio usled jakog mirisa plina.

- Mene je tog dana u mojoj sobi otac probudio pre sedam sati da idem na posao i ja nisam ni ulazio u njihovu sobu. Otac je u osam sati ujutru ustao da ode po šećer i onda je otišao da radi negde. Ni on nije hteo da ih budi, pa nije ulatio u njihovu sobu. Kada se vratio oko podne, seo je da jede, ali bilo mu je čudno što je tolika tišina u kući. Otišao je do njihove sobe i kada je video da ne daju znake života, strašno mu je pozlilo. Pozvana je Hitna pomoć, policija, forenzičari su radili svoj posao - priča neutešni Igorov brat Saša za Kurir.

Oproštajne poruke

Dargi naši ljudi, počivajte u miru

Ljubav Igora i Branke prepričavali su i njihovi prijatelji koji su zanemeli kad su čuli tragičnu vest. Oproštaji na društvenim mrežama posvećeni supružnicima samo se nižu.

- Počivajte u miru dragi naši ljudi! Široko vam nebesko carstvo. Neka vas anđeli čuvaju na nebu - samo su neki od brojnih oproštaja od bračnog para koji se skoro savkodnevno oglašavao na Tiktoku, gde su plenili svojom dobrotom, spontanošću i osmesima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading