MORTUS PIJANI SELI ZA VOLAN! Isključeno šest vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola!

Autor:

Hronika

20.11.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U akciji pojačane kontrole saobraćaja, kontrolisano ukupno 326 vozača tokom vikenda.

MORTUS PIJANI SELI ZA VOLAN! Isključeno šest vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola!

Foto: Shutterstcok

Policajci u Prijepolju, tokom vikenda, u akciji pojačane kontrole saobraćaja, kontrolisali su ukupno 326 vozača, a kod jednog vozača (20) alkotest je pokazao 2,56 promila alkohola u organizmu.

Tokom pomenute kontrole je isključeno šest vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

- Među njima je bio mladić (20) koji je upravljao „folksvagenom“ sa 2,56 promila alkohola u organizmu. Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će, zbog nasilničke vožnje, biti podneta prekršajna prijava - saopštila je policija.

Takođe, iz saobraćaja su isključena još petorica vozača, četvorica koja su sa probnom vozačkom dozvolom vozila automobil čija je snaga motora veća od dozvoljene ili u vreme kada je to ovim vozačima zabranjeno, kao i jedan koji je zatečen da vozi u vreme izrečene zaštitne mere zabrane upravljanja vozilom.

- Protiv ove petorice vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave. Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju - navedeno je u saopštenju PU u Prijepolju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading