NAŠLI BI BAR NJEGOVU CIPELU: Majka Amara Kozlića koji je nestao u reci pre 6 godina i dalje ne gubi nadu - tela njegovih drugova su pronađena, ali ne i njegovo!

Autor:

Hronika

20.11.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Amar Kozlić nije pronađen, pa su svi - nadležne institucije, organizacije, volonteri, prijatelji i porodica - ustali da ga traže. Tražili su ga, ali bez uspeha.

NAŠLI BI BAR NJEGOVU CIPELU: Majka Amara Kozlića koji je nestao u reci pre 6 godina i dalje ne gubi nadu - tela njegovih drugova su pronađena, ali ne i njegovo!

Foto: FACEBOOK

Prošlo je skoro šest godina od nezapamćene tragedije koja se dogodila u Lašvi kod Zenice, gde je Amar Kozlić, upravljajući očevim “audijem”, doživeo saobraćajnu nesreću, u kojoj su stradali njegovi prijatelji Huso Delić i Almen Begović.

Te kobne subote, 4. februara 2017. godine, Husein, Almen i Amar izašli su da se provedu, a u povratku kući Amar Kozlić je, vozeći očev Audi, sleteo u reku kod mesta Lašva.

Ujutru, slike užasa obišle su region. Izvučena su i tela poginulih mladića Almena i Huseina, koji su ostali u automobilu. Almen je imao 19, a Husein 24 godine.

Amar Kozlić nije pronađen, pa su svi - nadležne institucije, organizacije, volonteri, prijatelji i porodica - ustali da ga traže. Tražili su ga, ali bez uspeha.

- Nada da ćemo ga naći živeće u nama dok ne umremo. Ja ću umreti, a sumnjaću da je možda živ - kroz suze je rekla Elvedina Kozlić, majka nestalog Amara.

Elvedina, Amarova majka, 7. februara 2019. rekla je nešto što baca novo svetlo na ovaj slučaj.

- Da je bio u vodi, našli bi bar njegovu cipelu. U kolima su pronašli njegov mobilni telefon, neke druge njegove stvari, ali njega nije bilo. Nestali su i lanci sa automobila. Čovek u sve sumnja. Ljudi kažu da vreme leči sve, ali verujte da me svakim danom sve više boli - rekla je Amarova majka.

Roditelji ne gube nadu

Otac Alija takođe ne gubi nadu, a 2019. godine rekao je da u krevet uvek ide sa nadom da će sutradan biti nekog pomaka.

- Nemamo goreg datuma u ​​životu od 6. februara. Još uvek idem u krevet uveče sa nadom da ću se sutradan probuditi i da će biti nekog pomaka, da će se naći, da ćemo se pomoliti za njegovu sahranu i konačno imati mir - rekao je Alija Kozlić za Avaz.

Iako su se u proteklom periodu pojavile brojne informacije, uključujući da je Amar viđen i da je kidnapovan, nažalost, iako je svaki podatak detaljno proveren, od mladića iz Nemila kod Zenice nigde ni traga.

Njegovi roditelji se i dalje nadaju da će njegovo telo jednog dana biti pronađeno, kako bi, kako je Alijin otac rekao u više navrata, mogli da ga dostojno odaju i da znaju gde se nalazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading