BAHATI VOZAČ "DRIFTOVAO" U GARAŽI NA ZVEZDARI: Stanari evakuisani - mislili da je požar!

Autor:

Hronika

19.11.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji incident, dogodio se u sredu pred zoru u zgradi na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Jovana Ćirilova.

BAHATI VOZAČ "DRIFTOVAO" U GARAŽI NA ZVEZDARI: Stanari evakuisani - mislili da je požar!

Foto: shutterstock

Zvezdara, driftovanje, garaža

Nepoznati bahati vozač ušao je autom usred noći u garažu na Zvezdari, a onda divljački "driftovao" gumama, dok su ga prijatelji snimali za Tiktok! Zgradom se brzo proširio dim i miris zapaljenih guma, pa su stanari u panici pozvali vatrogasce i pobegli iz stanova!

Vatrogasci su ubrzo stigli, ali od bahatog vozača i njegovih prijatelja nije bilo ni traga, te je policija preuzela slučaj. 

Nesvakidašnji incident,dogodio se u sredu pred zoru u zgradi na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Jovana Ćirilova.

Stanar ove zgrade ispričao nam je da ga je oko četiri ujutro probudila neka jeziva škripa.

Učinilo mi se da nekom proklizava kaiš u motoru, nije mi ni na kraj pameti bilo da neko proklizava gumama po betonu u garaži iz čiste obesti. Međutim, ubrzo se osetio dim u zgradi, osećao se i jak miris zapaljeniih guma, pa smo svi u zgradi pomislili da je požar. Neko od mojih komšija je pozvao vatrogasce, a zgrada je evakuisana - priča stanar ove zgrade.

- Na betonu u garaži ostali su tragovi proklizavanja guma, takozvanog "driftovanja". Moje komšije i ja nismo mogli da verujemo šta se desilo! Onda sam čuo da se to dešavalo u još nekim zgradama u centru grada i da to klinci rade zbog nekog izazova koji objavljuju na Tiktoku. Zaista neverovatno, da probude i preplaše ljude iz cele zgrade, da interveniše i ekipa vatrogasaca zbog nekog glupiranja, koje, uzgred, može biti opasno - priča sagovornik Informera. 

Naš sagovornik je saznao šta se zapravo desilo u garaži tek nakon dolaska policije i vatrogasne ekipe.

Imali uzor na filmu?

U policiji su nam samo nezvanično potvrdili da se desio incident i da su obavešteni o tome.

Moguće je da su neki bahati mladi momci imali uzor u popularnom filmskom serijalu "Paklene ulice", gde vozači brzih sportskih automobila oragnizuju, između ostalog, i nelegalne trke u javnim garažama. Sasvim je moguće i da su snimali to divljanje u garaži na Zvezdari, uznemirili ljude i ugrozili tuđe živote da bi te snimke objavili na društvenim mrežama. U svakom slučaju, istraga je u toku i verujem da će vinovnici ovog incident biti otkriveni - kazao je sagovornik Informera iz policije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading