OTAC PEĐE STOJAKOVIĆA PUŠTEN NA SLOBODU: Učestvovao u jezivoj saobraćajki u kojoj je poginuo muškarac!

Autor:

Hronika

17.11.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko M. je sedeo na zadnjem sedištu i nastradao na licu mesta. U vozilu je bio i Toni M., kao i njegova ćerka (6), a oboje su prevezeni u Urgentni centar sa lakšim povredama.

OTAC PEĐE STOJAKOVIĆA PUŠTEN NA SLOBODU: Učestvovao u jezivoj saobraćajki u kojoj je poginuo muškarac!

Foto: RINA

Miodrag Stojaković (74), otac proslavljenog košarkaša, pušten je na slobodu nakon što je bio zadržan zbog teške saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao.

Stojaković je izneo odbranu pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, nakon čega je pušten na slobodu.

Miodrag Stojaković, otac proslavljenog košarkaša, je juče oko 17:30 časova "mercedesom" na Zrenjaninskom putu prednjim čeonim delom udario u bočnu stranu "pežoa".

"Pežo" je vozila Andrijana M., koja je sa teškim povredama prevezena u Urgentni centar. Od siline udara "pežo" se odbio i zakucao u ugostiteljski objekat pored puta.

Mirko M. je sedeo na zadnjem sedištu i nastradao na licu mesta. U vozilu je bio i Toni M., kao i njegova ćerka (6), a oboje su prevezeni u Urgentni centar sa lakšim povredama.

Ovim povodom, oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila dana 16.11.2023. godine oko 17:30 časova na Zrenjaninskom putu, u kojoj saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo vozilo „Mercedes“ kojim je upravljao M.S. i prednjim delom vozila udario u desnu bočnu stranu putničkog vozila „Pežo“ kojim je upravljala A.M., a u kojoj nezgodi je jedno lice iz vozila „Pežo“ usled zadobijenih povreda preminulo, jedno lice zadobilo teške telesne povrede, a dva lica zadobila lake telesne povrede, dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je izašao na lice mesta radi vršenja uviđaja u saradnji sa Saobraćajnom policijom.

Na licu mesta povređena lica prevezena su na Urgentni centar, a vozač automobila koji je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu je po nalogu dežurnog javnog tužioca zadržan u trajanju od 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz člana 297 stav 4 u vezi člana 289 stav 3 Krivičnog zakonika.


Na licu mesta vozač je alkotestiran i nije imao prisustvo alkohola. Dežurni javni tužilac je naložio da se u daljem toku postupka izvadi krv od osumnjičenog, kao i vozača drugog vozila, da se izvrši vanredni tehnički pregled vozila i da se izuzme video nadzor ukoliko postoji na licu mesta. 

Saslušan pred tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dana 17.11.2023. godine osumnjičeni M.S. u prisustvu izabranog branioca je izneo odbranu navodeći svoje viđenje saobraćajne nezgode, Imajući u vidu da osumnjičeni nije ranije osuđivan niti prekršajno kažnjavan, te da ima uredno prijavljeno prebivalište, tužilaštvo nije predložilo pritvor i istom je ukinuto zadržavanje, pa će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.


U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke oštećene, izvršiti neophodna saobraćajna i medicinska veštačenja i prikupiti ostale materijalne dokaze nakon čega će biti doneta konačna odluka, o čemu će javnost biti obaveštena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading