POZVAO JE DRUGA I REKAO "UBIO SAM ČOVEKA": Danas je saslušanje mladića (19) koji je na svirepi način ubio Zorana (70) u Jagodini!

Autor:

Hronika

17.11.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na telu ubijenog Zorana S., uočeni su hematomi od udaraca šipkom, ubodne rane po telu i prerezan vrat.

POZVAO JE DRUGA I REKAO "UBIO SAM ČOVEKA": Danas je saslušanje mladića (19) koji je na svirepi način ubio Zorana (70) u Jagodini!

Foto: Privatna arhiva

Ubijeni muškarac

Devetnaestogodišnjak iz Paraćina koji se sumnjiči da je u sredu u popodnevnim časovim prvo pretikao metalnom šipkom, a zatim izbo i zaklao Zorana S. (70) u Jagodini danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, saznaje Kurir!

Mladić je tek napunio 19 godina i prvo će se pred komisijom raditi veštačenje njegove emocionalne zrelosti kako bi se utvrdilo da li može biti ispitan kao odrastao čovek, a na koji način bi mu se kasnije i sudilo - navodi izvor.

On će nakon veštačenja biti ispitan, a nakon ubistva je svom drugu preko telefona priznao šta je uradio i rekao mu da pozove policiju.

- Policija je dobila poziv od prijatelja osumnjičenog koji je rekao da ga je pozvao drug i rekao mu "ubio sam čoveka" nakon čega je on odmah pozvao policiju koju je osumnjičeni mladić čekao na licu mesta - dodaje izvor upoznat u istragu.

Na telu ubijenog Zorana S., da podsetimo, uočeni su hematomi od udaraca šipkom, ubodne rane po telu i prerezan vrat, a tužilaštvo je naložilo obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Ubistvo je počinjeno u afektu, u naletu besa, jer je žrtva prvo pretučena, izbodena, a zatim joj je i prerezan vrat.

Kako dodaje izvor, dodatnu misteriju unosi i to što je Zoran S. zatečen iskasapljen i potpuno nag.

- Ispituje se priroda odnosa ubijenog i uhapšenog mladića, koji je nekoliko decenija mlađi od njega. Prema prvim rezultatima istrage, njih dvojica su se upoznali preko društvenih mreža i Zoran ga je namamio u svoj stan - kaže izvor upoznat sa detaljima istrage.

Zoran S. je, kako saznajemo, pre manje od mesec dana u grupama za oglašavanje stvari na prodaju, okačio da prodaje automobil "mazdu" i laptop, a u oglasima je ostavio i svoj broj telefona. Ipak nešto ranije, Zoran S. je objavio da prodaje i stan, isti onaj u kom je iskasapljen.

Izvor kaže da je moguće da se ubijeni mladić javio na Zoranov oglas.

- Možda je hteo da kupi auto ili laptop, pa je zato došao kod Zorana. Ispitaće se sve okolnosti - kaže izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading