HTELA DA SE PREUDA ZA DRUGOG MUŠKARCA, A ON POKUŠAO DA JE UBIJE! Drama u Tutinu - ljubavna afera sa zamalo smrtnim ishodom!

Autor:

Hronika

10.11.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio u naselju Ribarice, opština Tutin, gde je došlo do svađe između osumnjičenog i oštećene.

HTELA DA SE PREUDA ZA DRUGOG MUŠKARCA, A ON POKUŠAO DA JE UBIJE! Drama u Tutinu - ljubavna afera sa zamalo smrtnim ishodom!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, u Novom Pazaru određeno je zadržavanje za osumnjičenog S. S., rođenog 1957. godine, zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaja ubistva. Osumnjičeni je navodno izvršio ovaj čin nakon sukoba sa svojom vanbračnom suprugom R. S., rođenom 1981. godine.

Incident se dogodio u naselju Ribarice, opština Tutin, gde je došlo do svađe između osumnjičenog i oštećene. Prema navodima, žena je izrazila nameru da ga napusti kako bi se preudala za drugog muškarca. U toj situaciji, S. S. je navodno uzeo pištolj i ispalio dva hica u pravcu svoje vanbračne supruge.

Žena je zadobila prostrelnu ranu u predelu desnog ramena i prostrelnu ranu u predelu desne natkolenice. Hitna medicinska pomoć je brzo intervenisala i prevezla oštećenu u bolnicu radi daljeg lečenja.

Policija je odmah reagovala na poziv i uhapsila osumnjičenog. S. S. će ostati zadržan prema nalogu Višeg javnog tužilaštva dok traje dalja istraga ovog ozbiljnog incidenta.

Detalji o motivima i okolnostima sukoba još nisu u potpunosti jasni, a istraga će se nastaviti kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading