"OŽENIO SE IMA DETE, SREĆA ŠTO JE USPEO DA SE IŠČUPA!" Ovo je Ivan koji je satima bio zatrpan u ribnjaku dubokom 6 metara! (FOTO)

Autor:

Hronika

07.11.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio 16:30 sati kada je Ivan P. radio na iskopavanju ribnjaka, u društvu svog zeta i nemačkog državljanina Georga H. (37), čija je njiva bila mesto iskopavanja ribnjaka.

"OŽENIO SE IMA DETE, SREĆA ŠTO JE USPEO DA SE IŠČUPA!" Ovo je Ivan koji je satima bio zatrpan u ribnjaku dubokom 6 metara! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Dramatična nesreća zadesila je Ivana P. (28) iz sela kod Vladimirovca, nakon što je juče ušao u rupu duboku šest metara koju je prethodno iskopao za ribnjak kako bi proverio nivo vode.

Nesrećni događaj se odigrao kada je zemlja naglo skliznula i zatrpala Ivana, ostavivši ga zakopanim pod zemljom na satima.

Incident se dogodio 16:30 sati kada je Ivan P. radio na iskopavanju ribnjaka, u društvu svog zeta i nemačkog državljanina Georga H. (37), čija je njiva bila mesto iskopavanja ribnjaka. Obojicu je zatrpala zemlja kada su ušli u rupu da provere nivo vode. Nažalost, Georg H. je pretrpeo teže povrede i nastradao, dok je Ivan P. ostao svestan tokom čitavog procesa otkopavanja.

- Oženio se i ima dete, ozbiljan je i pošten čovek iako je tako mlad. Vredan i radan i drago nam je što je uspeo živ da se isčupa iz te proklete rupe - rečeno je.

Foto: Privatna arhiva

 

Lokalni očevidac Ivan Pavlović, koji je pomagao u spasilačkom naporu, detaljno je opisao dramu.

Pored komšija koje su se odmah uključile u akciju spasavanja i donele alat, Pavlović je čak vozio bager kako bi ubrzao proces iskopavanja, iako sa velikom opreznošću, svestan rizika od daljeg obrušavanja.

Nakon višesatnog napora, prvo je uspešno otkopan Georg H., ali nažalost, nije preživeo. Zatim su spasitelji izvukli Ivana P. koji je sve vreme bio svestan i komunikativan, i uprkos teškom zemljanom obrušavanju, uspeo je da se održi živim. Ivan P. je odmah prebačen u šabačku bolnicu gde se nalazi van životne opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading