ISKOPAO U DVORIŠTU RUPU ZA BAZEN, PA PRONAŠAO PRASTARO GROBLJE! Zbog OVOG poteza koji je usledio od tada ga prati NEVEROVATNA SREĆA

Autor:

Razonoda

11.10.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je samo želeo da se tokom leta rashlađuje, a ono na šta je nabasao potpuno ga je iznenadilo

ISKOPAO U DVORIŠTU RUPU ZA BAZEN, PA PRONAŠAO PRASTARO GROBLJE! Zbog OVOG poteza koji je usledio od tada ga prati NEVEROVATNA SREĆA

Foto: pixabay.com

Vinsent Marselo iz Nju Orleansa nije ni slutio da će mu odluka iz 2011. godine da ipak ne pravi bazen u dvorištu doneti jako mnogo sreće u nastavku života.

Amerikanac iz francuske četvrti grada rešio je da u svom dvorištu napravi bazen, zbog čega je unajmio nekoliko lokalaca da mu pomognu u tome.

Tri dana kasnije, oni su ispod zemlje naleteli na nešto teško i tvrdo. Kao da su bili neki spomenici. Vinsent je stopirao kopanje dok ne sazna o čemu se radi. Ispostavilo se da je sve vreme u njegovom dvorištu ispod zemlje bilo groblje iz 18. veka!

- Pronašli smo 13 grobova. Nisam mogao da pretpostavim da mi svi ti posmrtni ostaci leže u dvorištu - rekao je tada za američke medije.

Vinsent nije želeo da dira groblje, niti da ga ljudi iz pogrebnog preduzeća premeštaju. Zatrpao je veliku rupu koju su radnici napravili i nastavio je da živi.

Od tada kaže da mu se događaju samo lepe stvari. Nekoliko meseci kasnije upoznao je predivnu ženu iz kraja koju je oženio. I danas su u braku.

- Imam osećaj da me poslednjih 12 godina prati neka neverovatna sreća i da je to povezano s mojim respektom prema kostima preminulih koji i dalje počivaju u mom dvorištu - kaže Marselo, prenosi LAD Bible.

Kaže da je posle venčanja dobio dvoje dece, da je tri puta izbegao sigurnu smrt za volanom, da je dva puta dobio po 10.000 i 20.000 dolara na lutriji, kao i da se gotovo nijednom nije razboleo u poslednjih 12 godina, a kao mali je imao hroničnu astmu.

- Svi oko mene bili su zaraženi tokom pandemije, ja ništa. Dobio sam posle otkrića u dvorištu posao iz snova, družim se, izlazim ali i volim svoju porodicu više od svega. Uzimajući u obzir kakav sam probisvet bio pre i da su mi pare samo odlazile iz ruke, a nikako dolazile, ubeđen sam da to ima veze sa otkrićem u dvorištu - rekao je Marselo pre nekoliko nedelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading