KAO LUTKA ZGAŽENA, ČIME LI SAM TO ZASLUŽILA: Jelena Marjanović predosetila svoju smrt - ovo je pesma koju je otpevala pre nego što joj je ubica presudio!

Autor:

Hronika

30.10.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu pesmu je napisao poznati kompozitor, tekstopisac i producent Darko De Žan.

KAO LUTKA ZGAŽENA, ČIME LI SAM TO ZASLUŽILA: Jelena Marjanović predosetila svoju smrt - ovo je pesma koju je otpevala pre nego što joj je ubica presudio!

Foto: Public/Promo

Ubijena Jelena Krsmanović Marjanović

Pevačica narodne muzike nađena je mrtva 2. aprila 2016. u kanalu nasipa u Borči, a reči numere koja je zabeležena samo na demo verziji kriju beskrajnu tugu. Jelena je imala samo 33 godine kada je ubijena, a osam godina ranije, tačnije 2008. godine, otpevala je pesmu kojom se, kako se ispostavilo, opraštala od svoje publike i svih koji joj znače.

- … Već vidim da sve je sada moje njeno, kad ostavljaš, ostavljaj pošteno… Posle tebe sve je kao u ružnom snu, gotova sam, već sam na dnu. Neću moliti ni zaplakati, pa šta bog mi da - stihovu su numere „Kao da sam ranjena“, koja nije objavljena ni kao singl ni na albumu.

U poslednjim stihu ove tužne i srceparajuće pesme, Jelena kaže da je odbačena: „Kao lutka zgažena, kao da sam bez imena sad, čime li sam to zaslužila“.

Ovu pesmu je napisao poznati kompozitor, tekstopisac i producent Darko De Žan, koji je posle Jelenine smrti u jednoj prepisci naveo da mu ni na kraj pameti nije bilo da će ova pesma obeležiti Jeleninu sudbinu.

- Kad sam pisao taj tekst nisam ni slutio da se tako nešto može dogoditi. Iskreno, znao sam Jelenu i Zorana dobro, proveli smo mnogo vremena zajedno u studiju, ali i dan-danas ne mogu sebi da objasnim kako je moglo da dođe do svega toga. Užas - napisao je Darko u poruci.

U komentarima na Jutjubu koji su napisani ispod ove pesme Zorica Mitrović, koju su mediji označili kao Zoranovu partnerku, pre pet godina je pitala: „Darko, zašto autori nisu potpisani?“, ali joj tekstopisac nije odgovorio. Umesto njega, izvesna Ena je pre godinu dana napisala komentar: „Da bi ti pitala! Neka stoji pored tvog, idealni ste. Pored nje ne zaslužuje ni slovo da mu stoji...“

Podsetimo, Zoran Marjanović je 3. oktobra pušten iz Centralnog zatvora da na slobodi sačeka drugostepenu odluku suda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading