MUŠKARAC KOJI JE UDARIO ŽENU I DETE NA AUTOKOMANDI U BEKSTVU: Raspisana potraga za njim!

Autor:

Hronika

18.10.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je zbrinuta na Urgentnom Centru, a beba nema povrede.

MUŠKARAC KOJI JE UDARIO ŽENU I DETE NA AUTOKOMANDI U BEKSTVU: Raspisana potraga za njim!

Foto: shutterstock

Danas oko 12.10 časova na Autokomandi došlo je do incidenta u kojem je povređena  žena. Naime, vozač automobila naleteo je na nju dok je gurala u kolicima bebu, nakon čega je vozač pobegao s lica mesta. Prema nezvaničnim informacijama, policija trenutno vodi intenzivnu potragu za vozačem kako bi ga pronašla.

- Sve se desilo van pešačkog prelaza, kada je automobil oborio pešaka - žensko lice, koja je bila sa kolicima sa bebom. Žena je zbrinuta na Urgentnom Centru, a beba nema povrede. Kolima je po svemu sudeći upravljao muškarac - kaže izvor Kurira i dodaje da je on posle izazivanja nesreće pobegao.

- Pokrenuta je potraga za njim - dodao je sagovornik.

Prema prvim informacijama koje su očevici ispričali, vozač je prvo udario ženu, pa se vratio i udario bebu u kolicima.

- Čovek na Autokomandi namerno udario ženu automobilom, potom se vratio i udario u kolica sa detetom, a muškarac koji je udario ženu je navodno imao problema sa njenim mužem - rekli su očevici, a objabljeno je na Instagram stranici Moj_beo_grad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading