LEGIJA OŽENIO UDOVICU POKOJNOG KUMA! On izrešetan, preko 20 metaka mu završilo u glavi, a ona Ulemeku rodila četiri ćerke!

Autor:

Hronika

16.10.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Ulemek Legija oženio je suprugu pokojnog kuma Šuce. Njegovog sina je prihvatio kao svog, a sa njom ima četiri ćerke. Svojevremeno je rekao: ''Ne plašim se nikoga, osim Boga i žene!''

LEGIJA OŽENIO UDOVICU POKOJNOG KUMA! On izrešetan, preko 20 metaka mu završilo u glavi, a ona Ulemeku rodila četiri ćerke!

Foto: Youtube-Radar, Profimedia, Vladimir Lukic

Nebojša Đorđević Šuca, bio je pukovnik Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, vođa Zvezdinih ''delija'' i kum Milorada Ulemeka Legije. Ubijen je pre 12. oktobra 1996. godine, na njega je ispaljeno preko 20 hitaca ispred kuće u Zemunu. Zločin nikada nije rasvetljen i ubice nikada nisu otkrivene.

Izrešetan je iz automatske puške dok je ispred svog doma u Zemunu parkirao automobil "folksvagen pasat". Više od 20 metaka završilo je u njegovoj glavi, a još dva u vratu. Očevidaca nije bilo, a nepoznati napadači su nestali bez traga.

Pričalo se da se nije bavio nelegalnim poslovima i da nije imao bliske kontakte sa kriminalnim grupama, zbog čega je motiv njegovog ubistva još veća misterija. Oni koji su ga poznavali tvrdili su da je bezrezervno voleo Zvezdu i Srpsku dobrovoljačku gardu.

Republika

Foto: Facebook/Printscreen/Legende devedesetih

Nebojša Đorđević Šuca

Rodom iz Leskovca, još kao dete se doselio u Resnik. Pohađao je Osnovnu školu "Kosta Abrašević", gde je njegova majka radila kao čistačica. Nadimak Šuca je dobio po profesiji oca - šuster (obućar).

Pre početka rata u Bosni bio je vođa Zvezdinih "delija", a početkom devedesetih učlanio se u Srpski četnicki pokret Vojislava Šešelja, gde je obavljao funkciju potpredsednika. Kada je osnovana Srpska dobrovoljačka garda, Đorđević se odmah priključio Arkanovim dobrovoljcima i sa njima prošao gotovo sva ratišta. Tri puta je odlikovan, a posle ranjavanja penzionisan je u činu pukovnika.

Nakon ratova je podigao sebi kuću u Zemunu i posvetio se privatnom biznisu. Jedno vreme je držao i zlataru. Oženio se i dobio sina Luku. Nekoliko godina kasnije, postao je predsednik FK Zmaj iz Zemuna i ponovo stao na čelo Zvezdinog "severa". Uglavnom se družio sa gardistima, a često se mogao videti u poznatim beogradskim i zemunskim kafićima u društvu osoba iz zemunskog sveta podzemlja.

Republika

Foto: Youtube-Radar

Nebojša Đorđević Šuca, ubijen

O motivima njegove smrti postoje brojni navodi, od lične osvete, preko upozorenja nekom od članova SDG, do revanša za ubistvo Zorana Dimitrova Žuće, koji je važio za jednog od najbližih saradnika vođe "voždovačkog klana" Gorana Vukovića Majmuna, koji je u decembru 1994. godine takođe ubijen, prenosi 24 sedam.

Njegova supruga Aleksandra se ubrzo nakon što joj je muž ubijen, udala za kuma, Milorada Ulemeka Legiju. Dobili su četiri ćerke i još uvek su u braku. Aleksandra je ostala uz Legiju sve vreme.

- Ne plašim se nikoga, osim Boga i žene - rekao je svojevremeno Ulemek u jednom intervjuu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading