MILADIN IZ JAKOVA ZAĆUTAO U TUŽILAŠTVU: Zapucao na komšiju, pa dve nedelje bio u bekstvu!

Autor:

Hronika

13.10.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miladin se prisutnima obratio rečima “Pucaću vam u noge, pobiću vas”

MILADIN IZ JAKOVA ZAĆUTAO U TUŽILAŠTVU: Zapucao na komšiju, pa dve nedelje bio u bekstvu!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Danas je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu obavljen razgovor sa Miladinom S. (41) zbog sumnje da je 25. septembra 2023. godine pokušao izvršiti ubistvo nad N.T. i u tom procesu namerno izložio opasnosti živote četiri muškaraca.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.


Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenom bude određen pritvor. Ovo je predloženo zbog straha da bi mogao pobeći, uticati na svedoke ili ponoviti isto krivično delo u bliskoj budućnosti.

Osumnjičeni je optužen za krivično delo pokušaja ubistva, nelegalnu proizvodnju, posedovanje, nošenje i trgovinu oružjem i eksplozivnim materijama.

Sumnja se da je 25. septembra oko 20 časova, naselju Jakovo, Miladin S. došao u kuću oštećenog N.T. gde se nalazio sa četiri prijatelja, nakon čega je najpre ušao u verbalnu raspravu N.T, nakon čega je izvadio pištolj, repetirao ga i uperio najpre u N.T, a potom i u ostale prisutne oštećene, obrativši im se rečima “Pucaću vam u noge, pobiću vas”.

Nakon što je jedan od prisutnih muškaraca pokušao da se pomeri u drugu sobu osumnjičeni se okrenuo ka njemu pitavši ga gde ide, da bi nakon toga iz pištolja ispalio jedan prijektil u pravcu oštećenog N.T, nanevši mu na taj način tešku telesnu povredu opasnu po život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading