ISPLIVAO MOTIV UBISTVA? UBIJENI INSPEKTOR IZ BIJELJINE BIO ZA PETAMA KOKANOVIĆU: Poslanikov sin iza rešetaka sa još četvoricom monstruma

Autor:

Hronika

07.10.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, ubijeni inspektor učestvovao u jednoj od istraga koje se povezuju sa Kokanovićem.

ISPLIVAO MOTIV UBISTVA? UBIJENI INSPEKTOR IZ BIJELJINE BIO ZA PETAMA KOKANOVIĆU: Poslanikov sin iza rešetaka sa još četvoricom monstruma

Foto: MUP RS, youtube.com/RTRS vijesti

Okružni sud u Bijeljini odredio je jednomesečni pritvor Nikoli Kokanoviću (21) iz Brčkog zbog ubistva policijskog inspektora Nenada Markovića (38) iz Bijeljine kao i D. S, B. S. i D. Š. iz Bijeljine koje sumnjiče za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. 

Kako je saopšteno na stranici suda navodeći inicijale svih osumnjičenih pritvor je određen na osnovu predloga Okružnog tužilaštva.

Navodi se da se Kokanović tereti za teško ubistvo, a svima osumnjičenima se na teret stavlja i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Pritvoreni D. S, B. S. i D. Š. iz Bijeljine terete se za pokušaj krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Inspektor Marković stadao je u noći između 1. i 2. oktobra u bijeljinskoj ulici Meše Selimovića ispred lokala "Džil". Prema dosadašnjim rezultatima pogođen je sa dva hica u grudi koje je kako ga sumnjiče ispalio Kokanović.

Motiv ovog zločina još uvijek nije saopšten, a prema nezvaničnim informacijama istražuje se da li je inspektor ubijen zbog svog posla i istraga koje je radio ili je u pitanju nešto drugo. 

Republika

Foto: MUP RS, youtube.com/RTRS vijesti

 

Izvor "Glasa Srpske" je rekao da je navodno ubijeni inspektor učestvovao u jednoj od istraga koje se povezuju sa Kokanovićem.

Kako je ranije rečeno na konferenciji za novinare Okružnog tužilaštva u Bijeljini,  Marković je ubijen na dužnosti. 

- Ubijeni inspektor je u vreme kada je došao u ugostiteljski objekat obavljao svoje redovne poslove i zadatke i vratio se sa uviđaja. To sve ima evidentirano u Knjizi dežurstva kod dežurnog tužioca, a u to vreme to je bila moja koleginica, tužilac Jasmina Mrakanović - rekla je tužilac Sabina Husejnagić .

Pojasnila je da svi predmeti koji se dovode u vezu sa osnovama sumnje da je izvršeno teško ubistvo su pronađeni te da su izvršeni pretresi tri lokacije u Bijeljini te da je između ostalog pretreseno vozilo kojim su se osumnjičeni dovezli na mesto zločina i još jedan automobil koji pripada jednom od uhapšenih.

Osumnjičeni Nikola Kokanović je odranije poznat po sukobu sa zakonom i osuđivan je. On je u decembru u brčanskom Osnovnom sudu osuđen  na dve godine i dva meseca zatvora za podstrek drugih osoba na paljevinu automobila "kia sportidž" vlasništvo zastupnika u Skupštini Brčko distrikta Uroša Vojnovića i bacanju bombe na kafić "Dos Manos".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading